Neler Yeni

Öneri F/P Klavye veya Keycap Önerisi

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Bütçe
1000
Arkadaşlar selamlar.
Şuan da acele bir şekilde aldığım red switch bir klavye kullanıyorum (ekte linki var) ve artık bilek koyacağı ve kullandığım tuşlar soyulmaya başladı.
sizlere sorum bilek desteği benim için bir lüks değil fakat soyulan tuşlara bir çare bulmak istiyorum. Sizce bir kaycap setimi alayım yoksa direk yeni bir klavye alayım.
Tavsiyelerinizi keycap al diyorsanız kaycap, klavye al diyorsanız klavye linklerini atarsanız çok mutlu olurum.

Kullandığım klavye linki (neden linki veriyom bende bilmiyom);

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Arkadaşlar selamlar.
Şuan da acele bir şekilde aldığım red switch bir klavye kullanıyorum (ekte linki var) ve artık bilek koyacağı ve kullandığım tuşlar soyulmaya başladı.
sizlere sorum bilek desteği benim için bir lüks değil fakat soyulan tuşlara bir çare bulmak istiyorum. Sizce bir kaycap setimi alayım yoksa direk yeni bir klavye alayım.
Tavsiyelerinizi keycap al diyorsanız kaycap, klavye al diyorsanız klavye linklerini atarsanız çok mutlu olurum.

yeni klavye içinde bütce 1k ise ne klavye al ne keycap bırak kalsın öyle ilerde daha düzgün bir klavye alırsın

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni klavye içinde bütce 1k ise ne klavye al ne keycap bırak kalsın öyle ilerde daha düzgün bir klavye alırsın
Yani bütceyi biraz zorlayabilirim. Bu klavyedeki yay sesleri ve tuşların soyulması gerçekten rahatsız ediyor.

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar.

Şuan 900 TL sadece keycaps tutuyor :D

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Yani bütceyi biraz zorlayabilirim. Bu klavyedeki yay sesleri ve tuşların soyulması gerçekten rahatsız ediyor.
o bütçeye alacağın çoğu klavyede yay sesi olacak ondan kurtulamazsın bence biraz daha para biriktir adam akıllı bir ürün al 2-2.5k bandına kablosuz bir klavye almak varken şuan 1k havaya atma

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bütçeye alacağın çoğu klavyede yay sesi olacak ondan kurtulamazsın bence biraz daha para biriktir adam akıllı bir ürün al 2-2.5k bandına kablosuz bir klavye almak varken şuan 1k havaya atma
Tamamdır teşekkürler hocam. O zaman biraz daha yaya sesiyle devam edicez gibi duruyor. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,650
Üyeler
160,580
Son üye
ozqurTK
Top Bottom