- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar selamlar.
Şuan da acele bir şekilde aldığım red switch bir klavye kullanıyorum (ekte linki var) ve artık bilek koyacağı ve kullandığım tuşlar soyulmaya başladı.
sizlere sorum bilek desteği benim için bir lüks değil fakat soyulan tuşlara bir çare bulmak istiyorum. Sizce bir kaycap setimi alayım yoksa direk yeni bir klavye alayım.
Tavsiyelerinizi keycap al diyorsanız kaycap, klavye al diyorsanız klavye linklerini atarsanız çok mutlu olurum.
Kullandığım klavye linki (neden linki veriyom bende bilmiyom);
Şuan da acele bir şekilde aldığım red switch bir klavye kullanıyorum (ekte linki var) ve artık bilek koyacağı ve kullandığım tuşlar soyulmaya başladı.
sizlere sorum bilek desteği benim için bir lüks değil fakat soyulan tuşlara bir çare bulmak istiyorum. Sizce bir kaycap setimi alayım yoksa direk yeni bir klavye alayım.
Tavsiyelerinizi keycap al diyorsanız kaycap, klavye al diyorsanız klavye linklerini atarsanız çok mutlu olurum.
Kullandığım klavye linki (neden linki veriyom bende bilmiyom);
Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.296,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com