0-200tl bütçen varsa James Donkey 711 öneririm ben 123TL'ye almıştım şuan 169TL ama bi bak istetsen.En iyi F/P kulaklığı önerileriniz nedir
O fiyata CLOUD 2 alırım daha iyiBana gore en ıyı fıyat performans TUF H5 serisi 7.1 oyuncu kulaklıgını alabılırsın.
Asus TUF Gaming H5 7.1 Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Asus TUF Gaming H5 7.1 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
James Donkey nedır ya frisby alsın o zaman :/0-200tl bütçen varsa James Donkey 711 öneririm ben 123TL'ye almıştım şuan 169TL ama bi bak istetsen.
Neyini beğenmedin?James Donkey nedır ya frisby alsın o zaman :/
sen git James Donkey kullan !O fiyata CLOUD 2 alırım daha iyi
adamın patlastıgı tuf modelını kullanıyorum ben! sen onun neyını begenmedın ?Neyini beğenmedin?
Benim önerdiğim 169 tl onun önerdiği 530 TL civarı bir şey demiyorum aynı şey gibi 169 tl kulaklıga 500 tl daha koy bunu al daha iyi gibi yani çok boş düşünüyorsun.adamın patlastıgı tuf modelını kullanıyorum ben! sen onun neyını begenmedın ?
valla dostum bos konusan sensn ben fiyat performans onerısı yaptım senın fp anlayısın kıtsa benım sorunum degılBenim önerdiğim 169 tl onun önerdiği 530 TL civarı bir şey demiyorum aynı şey gibi 169 tl kulaklıga 500 tl daha koy bunu al daha iyi gibi yani çok boş düşünüyorsun.
300₺bütçe?