Sipariş verip ürünleri gelenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim. Iso düzen ve Türkçe keycaps ile geliyorsa bende alacağım.
Hocam bu tarz klavyelerde lazer ile kazıma yapıyorlar, TR'ye özel üretim yapmıyolar. Bunun aynını steelseries'in bir modelinde daha görmüştümSipariş verip ürünleri gelenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim. Iso düzen ve Türkçe keycaps ile geliyorsa bende alacağım.
Bu fotoğraf konuda ki ürünlere mi ait?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:Hocam bu tarz klavyelerde lazer ile kazıma yapıyorlar, TR'ye özel üretim yapmıyolar. Bunun aynını steelseries'in bir modelinde daha görmüştüm
AulaMageGee SKY81 mi aula f75 mi?
![]()
Evet hocamBu fotoğraf konuda ki ürünlere mi ait?
Anladım elinize sağlık, uğraşıp bulmuşsunuz. ISO düzen olmadığına göre benden pas. Alan ve alacak olanlar iyi günlerde kullanması dileğiyle.Evet hocam
MK storm 104 hocam ama sitede daha ucuz haberin olsun. Ayrıca kablolu bu klavye, kablosuz değil haber vereyimMageGee MK-STORM 104 mü https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb885l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-profesyonel-gasket-p-HBCV00004LT267?magaza=LUCKY TREND&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md
ricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.7 mu daha iyi tercih olur?
Bütçe ne kadar hocam o önemliArkadaşlar Selamlar,
Uzun zamandır klavye arıyorum birkaç konu da açtım ancak dönüş alamadım. full size oyun için sessiz eli ağırtmayan bir klavye önerebilir misiniz? Kullandıklarınız veya iyi olduğunu bildiğiniz bir model önerirseniz sevinirim.
2K'ya kadar çıkabilirim.Bütçe ne kadar hocam o önemli
Reis linkteki klavyelerden manyetik olan hangileri ben mekanik gördüm sadece birde kbalo takıntım yok bütçe 1.5k önerebileceğin klavye varmı siyah beyaz renk kombinasyonu olan (a101den aldığım piranha klavyeden geçecemİşte bilinçli bir gaming tüketicihocam kablosuz sevdasını mouse ve kulaklık dışında bende anlamıyorum cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirimler devam hacılar. Bugün de baktım fiyatlar hala aynı