🔥İndirim F/P MageGee Klavye İndirimleri

Sipariş verip ürünleri gelenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim. Iso düzen ve Türkçe keycaps ile geliyorsa bende alacağım.

Sipariş verip ürünleri gelenler fotoğraf paylaşırsa sevinirim. Iso düzen ve Türkçe keycaps ile geliyorsa bende alacağım.
1763031650057.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu tarz klavyelerde lazer ile kazıma yapıyorlar, TR'ye özel üretim yapmıyolar. Bunun aynını steelseries'in bir modelinde daha görmüştüm

Hocam bu tarz klavyelerde lazer ile kazıma yapıyorlar, TR'ye özel üretim yapmıyolar. Bunun aynını steelseries'in bir modelinde daha görmüştüm
Bu fotoğraf konuda ki ürünlere mi ait?

Arkadaşlar Selamlar,

Uzun zamandır klavye arıyorum birkaç konu da açtım ancak dönüş alamadım. full size oyun için sessiz eli ağırtmayan bir klavye önerebilir misiniz? Kullandıklarınız veya iyi olduğunu bildiğiniz bir model önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar Selamlar,

Uzun zamandır klavye arıyorum birkaç konu da açtım ancak dönüş alamadım. full size oyun için sessiz eli ağırtmayan bir klavye önerebilir misiniz? Kullandıklarınız veya iyi olduğunu bildiğiniz bir model önerirseniz sevinirim.
Bütçe ne kadar hocam o önemli

İşte bilinçli bir gaming tüketici :) hocam kablosuz sevdasını mouse ve kulaklık dışında bende anlamıyorum cidden

İndirimler devam hacılar. Bugün de baktım fiyatlar hala aynı
Reis linkteki klavyelerden manyetik olan hangileri ben mekanik gördüm sadece birde kbalo takıntım yok bütçe 1.5k önerebileceğin klavye varmı siyah beyaz renk kombinasyonu olan (a101den aldığım piranha klavyeden geçecem🥲)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri