🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

İtibar suikastı yapmak istemiyorum ancak incehesap satıcısımısın komisyoncusumusun bilmiyorum mesajlarına şöyle bir baktım incehesaptan başka Linkin tavsiyen yok gibi alacak arkadaşlar bunuda dikkate alsın Amerika'nın haviti gamepoweri bu marka bu fiyatlar çok bile 5 6 dolara satilan ürünler 2000 bandında ucuz felan değil
Selamlar hocam,
Eski hesabım banlandığı için bu yeni hesapla yazıyorum, yoksa diğer markalardan yaptığım indirim paylaşımlarını da görürdün 🙂

Yıllardır kağıt karton sektöründe ithalat ihracat uzmanı olarak çalışıyorum ve pek çok ülkeye yıllarca ihracat yaptım. İncehesap beni işe almak isterse yok demezdim açıkçası. İncehesap duy sesimi @incehesap :)

Yaklaşık 2002’den beri PC işinin içinde olan bir guru olarak, tamamen hobi olarak ilgileniyorum. Uygun gördüğüm ürün ne olursa olsun paylaşıyorum, kimseye bir şey satma derdim yok.

incehesap tarafında da şimdiye kadar ne ürün aldıysam bir sıkıntı yaşamadım, o yüzden güvenip paylaşıyorum.
Benim için “favori satıcı” kısmı biraz bu güven meselesiyle alakalı 😅

İtibar suikastı yapmak istemiyorum ancak incehesap satıcısımısın komisyoncusumusun bilmiyorum mesajlarına şöyle bir baktım incehesaptan başka Linkin tavsiyen yok gibi alacak arkadaşlar bunuda dikkate alsın Amerika'nın haviti gamepoweri bu marka bu fiyatlar çok bile 5 6 dolara satilan ürünler 2000 bandında ucuz felan değil
siz söyledikten sonra ben de baktım, aksi bir durumsa ilginç bir tesadüf olmuş bu durum

Son zamanlarda organik konu kalmadı forumda siteler zaten ana konu olarak bir şeyler paylaşıyorlar bir çok site ve satıcı üye adı altında boş boş konular açıyor ürün satmaya çalışıyor umarım yönetimin gözünden kaçmıyor ve bir şeyler yapıyorlardır. Üstteki arkadaşa gelirsek ben yinede temkinli olmanız gerektiği düşüncesindeyim ben yemedim yiyenlere afiyet olsun

Herkese günaydın, indirimler bugün de devam ediyor millet

Kablosuz klavye yerine, manyetik klavye aldim. Bence daha iyi bir secim oldu. Tabi illa kablosuz istiyorum derseniz bilemem

Kablosuz klavye yerine, manyetik klavye aldim. Bence daha iyi bir secim oldu. Tabi illa kablosuz istiyorum derseniz bilemem
Kişinin zevkine ve kullanım deneyimine göre değişir, bu bir mouse olmadığı için bence kablolu da kullanılabilir

Yani hocam. Sonucta sabit duruyor.
Manyetigin verdigi cok avantaj var. Bence o daha oncelikli
İşte bilinçli bir gaming tüketici :) hocam kablosuz sevdasını mouse ve kulaklık dışında bende anlamıyorum cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimler devam hacılar. Bugün de baktım fiyatlar hala aynı

Geri