S Soul-fly 80+ Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Umut Kılıç 15 Nisan 2024 #1 Bütçe 1500 blue red switch farketmez, f/p mekanik klavye arıyorum bütçe 1.5k.
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 6,661 Dahası Reaksiyon skoru 3,435 İsim Mehmet Aslan 15 Nisan 2024 #2 Soul-fly yazmış: blue red switch farketmez, f/p mekanik klavye arıyorum bütçe 1.5k. Devamı için tıklayın... Bir tık üstüne silver switch li bu model var. Cherry mx switch, deri bilek desteği , ses tekeri ve metal kasa mis gibi. XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr
Soul-fly yazmış: blue red switch farketmez, f/p mekanik klavye arıyorum bütçe 1.5k. Devamı için tıklayın... Bir tık üstüne silver switch li bu model var. Cherry mx switch, deri bilek desteği , ses tekeri ve metal kasa mis gibi. XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr
Cotanak1998 80+ Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 184 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Doğukan Çelikçi 15 Nisan 2024 #3 DAREU EK75 şiddetle öneriyorum