F/P mouse ÖNERMİSİNİZ

MSI interceptor 100 lira civarındaydı. Gamepower ürünleri de belirttiğiniz fiyat aralığında. İnternet kafelerde çok kullanılır gamepower ekipmanları.

Logitech G300S öneririm 160 180 arasında ama biraz para ekliyerek daha böyle uzun süreli f/p mouse alabilirsin.

Dostum F/P kategorisinde 2 marka var. Bloody ve Gamepower. 2 markanın ürünleri de kaliteli ve uzun ömürlü. Lakin şu Rampage denen markaya sakın ama sakın yanaşma. Pişman olursun. Çoğu ürünü arızalı çıkıyor. Dediğim markaların ürünlerini araştır ve al. Ben şu an Bloody v7m kullanıyorum. Gayet memnunum alabilirsin. Bloody yazılımı artı bir avantaj lakin ben kullanmıyorum. Sadece mouse ayarlarını yapıyorum ve yazılımını hiç kullanmıyorum. Gereksiz zaten o kadar kolsuz deyilim diye düşünüyorum :D

Logitech g102 avm de deneme fırsatım oldu sadece ama çok iyi g300s kullanıyorum bir sonraki farem bu olur kesin kendini ispatlamış bi ürün zaten

diğerleri çöp benim de kullandığım razer deathadder a çok benziyor programı var makro özelliği var rgb si var abdullah abi de incelemişti ben zamanında itopyada kısa süreliüine bi indirimde 100 tl ye almıştım
deathadder değil mambaya benziyor ayrıca diğer mouseler çöp demeniz ironik.

Geri