Çözüldü✓ Max 350 tl mouse pad

Dipnot: Rampage ve Gamepower'ın bu mouse padlerini denemek için aldım. Rampage alınabilir, ama Gamepower fiyatını hak etmiyor.

Claws'ın ₺180 kare mouse padi gibi yüzeyi var, eski çakma Razer mouse padlerin 10'lu balon poşeti gibi kokan ve dikişleri de rahatsız edecek kadar kalın kötü bir mouse pad. Yüzeyi keza Claws'a göre daha speed veya pürüzlü speed gibi bir şey diyebilirim, yani o pürüzü nasıl anlatırım bilmiyorum. Ama net olarak bildiğim, bu ürün toz topladıkça, toz böyle reçel sürülmüş gibi iz bırakır.

Rampage benzer fiyata L aldığınızda boyut olarak da bu mouse padden büyük. Ayrıca yüzey olarak KlasseGear PRO'dan da daha iyi geldiğini söyleyebilirim. Eğer 90x40 uygun masanız varsa Rampage Blitz ₺300-600 arasında alınabilecek ürünlerden. Hatta bence ilk tercih olabilir. Tek kötü yanı altındaki yapışkan kısım, KlasseGear PRO kadar iyi değil ve sıkıştırdıkları kutudan dolayı, tamamen düzleşmesi için uğraşmanız gerekiyor. KlasseGear PRO'da dürüp gönderiyor, ama onlar poşette ve daha geniş büküyorlar. Çin'de ürettirdiklerinden, belki üretim kutularını daha büyük yapmayı düşünebilirler.

Bir de Monster Control mouse padi kaldı. Onu da Gamepower'ı biraz daha deneyip yazacağım, ama Gamepower'ın daha ilk izleniminin tırt geldiğini ve firmanın bu ürünü salıp, Rampage Blitz'i örnek alarak bir ürün üretmesini öneririm. Öne çıkmak adına da bolca renk seçeneği getirilebilir. Keza Rampage'de bu ürüne daha fazla değer verip, kutu büyüterek ve daha fazla tasarımla satabilirler.

Geri