Neler Yeni

Rehber F/P Olmayan ve alınmaması gereken ürünler

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.

Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.

Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.
A320 alınmaz 😄

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
1050 ti almayın aldırmayın :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
C4 PSU lar.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Gazoz Reis

80+ Bronze
1050 ti almayın aldırmayın :D
hooop
Mesaj otomatik birleştirildi:

240 GB HyperX Fury 3D alınmaz, özellikleri fiyatına göre düşük.
Vallah @Miracci arkadaş hala onu almakla ısrar ediyor ama neyse daha almadı sen adamın profiline yazabilirsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
240 GB HyperX Fury 3D alınmaz, özellikleri fiyatına göre düşük.

Ben kullanıyorum, 230 amı ne almıştım zamanında, vatandan.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Freni patlamış kamyon gibi mükemmel girdin konuya :D
Hayır gerçekten türk kahvesi olarak sürekli içtiğim ve asla beğenmediğim bir marka.
Ne yani teknoloji olarak herkes belli şeyleri yazacak.

Top Bottom