Neler Yeni

Rehber F/P Olmayan ve alınmaması gereken ürünler

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Overclock yapacaksanız ve ram alıyorsanız Corsair Vengeance LPX ramlerden uzak durun.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır gerçekten türk kahvesi olarak sürekli içtiğim ve asla beğenmediğim bir marka.
Ne yani teknoloji olarak herkes belli şeyleri yazacak.
İyiydi iyiydi :D Karpuzunda zamanı geçmeye başlamış onuda almayın artık

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İndomie harici noodle önermiyorum. İndomie'nin de sadece paket noodle'ları, bardak olanlar tatsız, porisyonu düşük ve pahalı
Hayatımda hiç noodle yemedim. :eek:

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/

AimShoowS

80+ Bronze
Crucial BX500 Pişmanlıktır. jamesdonkeyden beter bu. 80 dereceye fırlıyor bu 😂

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hayatımda hiç noodle yemedim. :eek:
Bak şimdi gidip 1 tane köri 1 tane tavuklu indomie noodle alıyorsun. Kettle'da 2.5 bardak su kaynatıp 2 bardak tavaya döküyorsun. Tavada bir daha kaynayınca noodle'ları koyup 4-5 dakika karıştırarak pişiriyorsun. Muhtemelen su fazla buharlaşacak kalan yarım bardağı döküyorsun. Yumuşak hale gelince baharat ve yağları koyup 2 dakika daha karıştırıyorsun. Sonra suyu çok fazlaysa biraz döküyorsun, noodle hizasına kadar su bırakıp çatal kaşık ne varsa girişiyorsun. Afiyet olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Konu güzel olmuş eline sağlık. Ancak yeme içmeden çıkması lazım sanki 😀 😀

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.

Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.
1660ti alınmayabilir
çünkü 1660 super (oc) 1660ti ya yakındır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.

Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.
Araba piyasasında Sahibinden.com dan ikinci el araba bakmayın gidin sıfır alın paraniz cebinize kalsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,846
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom