İyiydi iyiydi Karpuzunda zamanı geçmeye başlamış onuda almayın artıkHayır gerçekten türk kahvesi olarak sürekli içtiğim ve asla beğenmediğim bir marka.
Ne yani teknoloji olarak herkes belli şeyleri yazacak.
Hayatımda hiç noodle yemedim.İndomie harici noodle önermiyorum. İndomie'nin de sadece paket noodle'ları, bardak olanlar tatsız, porisyonu düşük ve pahalı
Harbi ya, 45TL verdim 6KG karpuza zaten kazıklandım üstüne tadı kötüydü.İyiydi iyiydi Karpuzunda zamanı geçmeye başlamış onuda almayın artık
Ramen yemeye bak diğer türlü sevmezsin.Hayatımda hiç noodle yemedim.
Dene bence benim de başlayalı 1 yıl olmadı ayda 1-2 tane falan yiyorum ama F/P tadı cidden güzel.Hayatımda hiç noodle yemedim.
Bak şimdi gidip 1 tane köri 1 tane tavuklu indomie noodle alıyorsun. Kettle'da 2.5 bardak su kaynatıp 2 bardak tavaya döküyorsun. Tavada bir daha kaynayınca noodle'ları koyup 4-5 dakika karıştırarak pişiriyorsun. Muhtemelen su fazla buharlaşacak kalan yarım bardağı döküyorsun. Yumuşak hale gelince baharat ve yağları koyup 2 dakika daha karıştırıyorsun. Sonra suyu çok fazlaysa biraz döküyorsun, noodle hizasına kadar su bırakıp çatal kaşık ne varsa girişiyorsun. Afiyet olsunHayatımda hiç noodle yemedim.
1660ti alınmayabilirArkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.
Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.
1660ti almayın
çünkü 1660 super (oc) 1660ti ya yakındır
Araba piyasasında Sahibinden.com dan ikinci el araba bakmayın gidin sıfır alın paraniz cebinize kalsinArkadaşlar bu konuda sizin mesajlarınızla birlikte bir rehber hazırlamak istiyorum.
Öncelikle F/P olmayan, saçma gereksiz pahalı olan, kronik sorunu olan, çipsetleri kötü olan...VB. Bu ürünleri olabildiğince forum üyelerine aldırmamaya çalışcağız yani üyelerin F/P sistem toplamasını kazık yememesini sağlayacağız.
Ben başlayayım : Amd Ryzen işlemci alıyorsanız ve kazık yemek istemiyorsanız sonunda XT ibaresi bulunan işlemcilerden uzak durun performans farkı nerdeyse hiç yok ve fiyat farkı çok fazla.
R5 3600 yerine 3600X tercih etmek OC yapmayacaksanız saçma olur 3600X'in overclock potansiyeli daha fazladır ama OC'siz kullanacaksanız ve F/P bir sistem toplamak istiyorsanız R5 3600 size yeter.
Mesajlarınızı bekliyorum.