F/p Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
8000
Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim gibi şu sıralar oyuncu koltuğu arayışındayım. Bütçem yaklaşık 7-8 bin TL civarında. Boyum 186 cm, kilom 90 kg, yani ergonomik olarak destekleyici ve uzun saatler oturduğumda bel-boyun ağrısı yapmayacak bir koltuk arıyorum.

Şu an için aklımda şu model var:
👉 https://www.hawkchair.com/fab-cyber-special-edition-kumas-oyuncu-koltugu

Kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı? Malzeme kalitesi, uzun vadede rahatlık, terletme durumu, mekanizması vs. hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka modeller varsa onlara da açığım. Kumaş koltuk tercihim ama çok kaliteli bir suni deri model öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim!

Oyuncu koltuklarının balon olduğunu düşünmeye başladım
xdrive 15li plus aldım aksamları 1-2 saat oturuyorum agrı yapıyor
iş yerinde gün boyu kullandığım koltuğum tertemiz ağrı sızı yok
tekrar koltuk ihtiyacım olsa kesinlikle ofis tercih edicem

Oyuncu koltuklarının balon olduğunu düşünmeye başladım
xdrive 15li plus aldım aksamları 1-2 saat oturuyorum agrı yapıyor
iş yerinde gün boyu kullandığım koltuğum tertemiz ağrı sızı yok
tekrar koltuk ihtiyacım olsa kesinlikle ofis tercih edicem
Peki önerdiğiniz bir ofis koltuğu var mı acaba?

Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim gibi şu sıralar oyuncu koltuğu arayışındayım. Bütçem yaklaşık 7-8 bin TL civarında. Boyum 186 cm, kilom 90 kg, yani ergonomik olarak destekleyici ve uzun saatler oturduğumda bel-boyun ağrısı yapmayacak bir koltuk arıyorum.

Şu an için aklımda şu model var:
👉 https://www.hawkchair.com/fab-cyber-special-edition-kumas-oyuncu-koltugu

Kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı? Malzeme kalitesi, uzun vadede rahatlık, terletme durumu, mekanizması vs. hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka modeller varsa onlara da açığım. Kumaş koltuk tercihim ama çok kaliteli bir suni deri model öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,096,988
Üyeler
174,474
Son üye
JohnMarston
Geri