Neler Yeni

F/P Red switch düşük tepki süreli mekanik klavye önerisi?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Klavyeler hakkında pek bilgim yok ama red switchin daha sessiz ve ergonomik olduğunu öğrendim fazla bütçe ayırmak istemiyorum uygun fiyatlı öneriniz varsa sevinirim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,027
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Redragon tercih edebilirsiniz.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Klavyeler hakkında pek bilgim yok ama red switchin daha sessiz ve ergonomik olduğunu öğrendim fazla bütçe ayırmak istemiyorum uygun fiyatlı öneriniz varsa sevinirim.
Ben de arıyorum ama pek istediğim özellikte bulamadım gibi belki burda başka öneriler görürüm.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de arıyorum ama pek istediğim özellikte bulamadım gibi belki burda başka öneriler görürüm.
çok pahalı oldu bu işler ama yapacak bişey yok bu tepki süresi vs. için istiyorum yoksa güzel normal klavyede alırım tepki süresi falan aynıysa dediğim gibi bilgim yok.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
çok pahalı oldu bu işler ama yapacak bişey yok bu tepki süresi vs. için istiyorum yoksa güzel normal klavyede alırım tepki süresi falan aynıysa dediğim gibi bilgim yok.
Aynen öyle 2-3 yıl mebran cooler master klavye kullandım 3-4 ay önce bozuldu ama klavye bulamadım bi türlü mouse da bozulmuştu ama mouse piyasası daha iyi bulabildim.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Aynen öyle 2-3 yıl mebran cooler master klavye kullandım 3-4 ay önce bozuldu ama klavye bulamadım bi türlü mouse da bozulmuştu ama mouse piyasası daha iyi bulabildim.
ne aldın mouse bende düşünüyorum g300s var ama sıktı artık küçük geliyor elime

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
ne aldın mouse bende düşünüyorum g300s var ama sıktı artık küçük geliyor elime
Ss rival 3 aldım amazondan kuponla beraber 180 e almıştım baya iyi fiyat yani. 200 küsurdu kuponsuz hali.
Bu arada arkadaşın da dediği gibi redragon klavyeler hoş gibi.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Ss rival 3 aldım amazondan kuponla beraber 180 e almıştım baya iyi fiyat yani. 200 küsurdu kuponsuz hali.
Bu arada arkadaşın da dediği gibi redragon klavyeler hoş gibi.
kuzende aldı aynı indirimden :D ben biraz daha yüksek alcağım sensei ten falan iyi bir indirim yakalarsam. Bakıyorum ama hala kendime göre bir model bulamadım klavyede çok pahalı bişey aramıyorum onda

Top Bottom