MattJohn
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam AJAZZ AK820 PRO hoşuma gitti, alttaki beyaz olan renginden dolayı sarmadı. 3-4k olan klavyelerden aşağı yanı olmaması mükemmel. Red switch gibi sessiz demişsiniz, red switch değil mi bu? Tok hissiyatı olması güzel. Çatır çutur ses çıkarmasın, sessiz olsun ve hızlı yazı yazmak için geri tepkisi güzel olsun istiyorum.Ali expressde var siparişleri de yuksek
Ajazz ak820 pro . Kendimde kullanıyorum. Tok hissiyatı var ve rd switch gibi sessiz. Gift switch olanını kullanıyorum.
K86 vergi ile 2.2 k civarına gelir . Bende ilk indirim yok belki sende daha ucuz gözükür.Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Seslerine bakmadım. Youtube da vardır. Bir dinle derim .
K86 kablosuz çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iÅ için ses döner düÄme - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ajazz da aynı fiyata denk geliyor . 3-4 k olan klavyelerden aşağı kalır yanı yok .
O zaman PRO olsun hocam.Pro modelinin switchleri daha iyi ve 3 mod (2.4Ghz-Bluetooth-Kablolu) destekliyor.