Neler Yeni

F/P rgb mekanik klavye önerisi.

Arkadaşlar bu Gamepower klavyeler arasından sizce hangisi daha mantıklı?

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Arkadaşlar yakın bir zamanda veya bir indirim yakaladığımda klavye almayı düşünüyorum. Ama sizce hangi klavyeyi almalıyım, siz ne önerirsiniz. Şimdi ben kendimde biraz araştırdım ama switch renkleri ve switch modellerinden pek aşina olmadığımdan karar veremedim. Ama mesele Gamepower Saber RGB gözüme takıldı. Oda çok ışıklı mışıklı olduğundan ondan vazgeçtim. Öyle rgb si olsun ama aşırı ışıklı olmasın. Siz hangi modeli veya hangi switch rengini, modelini önerirsiniz. Bu arada fiyatı maks 350tl veya bu rakamı az geçicek şekilde olursa sevinirim dostlar.

jtoptog

80+
İndirim yakalamaya çalışacağınız için indirim bulduğunuzda internetten bakmak en iyisi olur sizin için.

Mert02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Eroğlu
Arkadaşlar yakın bir zamanda veya bir indirim yakaladığımda klavye almayı düşünüyorum. Ama sizce hangi klavyeyi almalıyım, siz ne önerirsiniz. Şimdi ben kendimde biraz araştırdım ama switch renkleri ve switch modellerinden pek aşina olmadığımdan karar veremedim. Ama mesele Gamepower Saber RGB gözüme takıldı. Oda çok ışıklı mışıklı olduğundan ondan vazgeçtim. Öyle rgb si olsun ama aşırı ışıklı olmasın. Siz hangi modeli veya hangi switch rengini, modelini önerirsiniz. Bu arada fiyatı maks 350tl veya bu rakamı az geçicek şekilde olursa sevinirim dostlar.
Gamepower Warlock,James Donkey 610S olabilir.

KAYMAKAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet UZUN
Gamepower, Rampage, James Donkey tarzı firmalar oyuncuları düşünerek genellikle F/P ürün üretirler. Hangi switch alacağınada bağlı green switch ve black switch bir değil fiyat değişimleri olacak tabikide.

Legonaos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Sümer
Gamepower Katana RGB klavyeyi çok başarılı buluyorum.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim yakalamaya çalışacağınız için indirim bulduğunuzda internetten bakmak en iyisi olur sizin için.
İndirime göre fikirlerim değişebilir. Ama standart fiyatları ile şuanki en uygun klavyeyi bulursam işim kolaylaşır.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Gamepower, Rampage, James Donkey tarzı firmalar oyuncuları düşünerek genellikle F/P ürün üretirler. Hangi switch alacağınada bağlı green switch ve black switch bir değil fiyat değişimleri olacak tabikide.
Dostum sence hangi renk switch daha iyi veya daha kullanışlı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bilal Kaynak
mebran ama hyperx alloy core yi de öneririm giriş seviye f/p

Top Bottom