Neler Yeni

F/P rgb mekanik klavye önerisi.

Arkadaşlar bu Gamepower klavyeler arasından sizce hangisi daha mantıklı?

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .

Mert02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert Eroğlu
Dostum sence hangi renk switch daha iyi veya daha kullanışlı?
Switchler hakkında pek bilgim yok ama hepsi kaliteli ama ses ve hissiyat olarak fark vardır. Genelde mavi switch kullanıyor herkes sesi çoktur haberin olsun :D

KAYMAKAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet UZUN
Dostum sence hangi renk switch daha iyi veya daha kullanışlı?
Kardeşim her swichin kendine özgü özellikleri vardır, swichler ikiye ayrılır. Tactical ve normal olarak, green, blue biraz ses çıkartır fakat oyun için önceliklidir 1MS mönitör gibi düşün. Ses istemezsen Red düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Arkadaşlar yakın bir zamanda veya bir indirim yakaladığımda klavye almayı düşünüyorum. Ama sizce hangi klavyeyi almalıyım, siz ne önerirsiniz. Şimdi ben kendimde biraz araştırdım ama switch renkleri ve switch modellerinden pek aşina olmadığımdan karar veremedim. Ama mesele Gamepower Saber RGB gözüme takıldı. Oda çok ışıklı mışıklı olduğundan ondan vazgeçtim. Öyle rgb si olsun ama aşırı ışıklı olmasın. Siz hangi modeli veya hangi switch rengini, modelini önerirsiniz. Bu arada fiyatı maks 350tl veya bu rakamı az geçicek şekilde olursa sevinirim dostlar.
Ben gamepowerin ürünlerini sana öneririm gamepower warlocka bi bak istersen

Ozkiris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Özkırış
Arkadaşlar yakın bir zamanda veya bir indirim yakaladığımda klavye almayı düşünüyorum. Ama sizce hangi klavyeyi almalıyım, siz ne önerirsiniz. Şimdi ben kendimde biraz araştırdım ama switch renkleri ve switch modellerinden pek aşina olmadığımdan karar veremedim. Ama mesele Gamepower Saber RGB gözüme takıldı. Oda çok ışıklı mışıklı olduğundan ondan vazgeçtim. Öyle rgb si olsun ama aşırı ışıklı olmasın. Siz hangi modeli veya hangi switch rengini, modelini önerirsiniz. Bu arada fiyatı maks 350tl veya bu rakamı az geçicek şekilde olursa sevinirim dostlar.
James Donkey 610s red switch öneririm.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Kardeşim her swichin kendine özgü özellikleri vardır, swichler ikiye ayrılır. Tactical ve normal olarak, green, blue biraz ses çıkartır fakat oyun için önceliklidir 1MS mönitör gibi düşün. Ses istemezsen Red düşünebilirsin.
Sağolasın dostum. Aslında çok sesten hoşlanmam bu yüzden Red switch mantıklı geldi. Peki Red switch de green/blue switch gibi mi? Yani aralarındaki tek fark ses mi. Yoksa gecikme farkı da mı var?

KAYMAKAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet UZUN
Sağolasın dostum. Aslında çok sesten hoşlanmam bu yüzden Red switch mantıklı geldi. Peki Red switch de green/blue switch gibi mi? Yani aralarındaki tek fark ses mi. Yoksa gecikme farkı da mı var?
Pek fark yok denilebilir sadece ses ve tepkime sürelerinde hafif fark olacaktır ama etkilemez merak etme.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Pek fark yok denilebilir sadece ses ve tepkime sürelerinde hafif fark olacaktır ama etkilemez merak etme.
Tamam teşekkür ederim. Eğer alacağım klavyede Red switch seçeneği olursa Red switch alacağım sağolasın.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Eğer FPS oynuyorsanız calypso almalısınız çünkü optik switchleri ile normal mekanik klavyelerden 5 kat daha hızlı.Eğer oynamıyorsanız saber.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Keşke başka seçenek olsa lakin Warlock. Bana kalsa hiçbiri.

Top Bottom