Neler Yeni

F/p sessiz kasa fanı önerisi olan varmı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
tipine bakıp yorum yapan bırıne cok guvenmeyın bence
Özelliklerine, yorumlarına, fiyatına, kalitesine ve dış görünüşüne bakarak yorumumu yaptım. Nereden geliyor size bu özgüven?

LethaX

80+ Bronze
tipine bakıp yorum yapan bırıne cok guvenmeyın bence
Linkin altında verilerini attım farkındaysan. Görünüşüne göre yorum yapmadı yani kağıt üstündeki verilerine bakarak yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ped yok gibi hocam komple plastik kendim çift taraflı bant ile sabitlemeye çalıştım ama nafile sesi bir türlü kesemedim şuan içten içe yeni fan arayışındayım
Belki pedlerdendir aldığın yere sormanda fayda var

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Linkin altında verilerini attım farkındaysan. Görünüşüne göre yorum yapmadı yani kağıt üstündeki verilerine bakarak yaptı.

Yorumlarında aynı sıkıntıyı yaşayan biri daha olmuş o da benim gibi kasanın üst tarafına monte etmiş, sanırım kronik bir sorunu var zaten fanlar öyle kutulu falan gelmiyor poşetin içindeydi F/P açısından güzel fakat eksiklikleri olduğunu düşünüyorum, daha sessiz olmasını beklerdim ama bir yandan da bu fiyata pwm ve rgb olarak en iyisi. Fanları son hızda çalıştırınca elektrik süpürgesinden hallice oluyor :D hızını düşürünce de orta göbeğindeki efekt yalpa yaparak dönüyor, benim görüşüm zorda kalındıysa alınır iş görür nitelikte ama bütçen varsa daha kaliteli bir şey düşünülmeli.

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
beyler kasa fanı almayı düşünüyorum f/p sessiz kasa fanı önerisi yapacak varmı ? bütçe belirlemedim çok pahalı olmasın f/p sessiz ve hava akışı iyi bir şey
ben kullanıyorum 1 yıldır harika hava akısı felan muq

Uygunsuz davranış

avukat mısın

Özelliklerine, yorumlarına, fiyatına, kalitesine ve dış görünüşüne bakarak yorumumu yaptım. Nereden geliyor size bu özgüven?
boş boş seyler onerıp durma ucuzcu herıf

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom