Everest SC-HD01 gerçekten fiyatını hak eden bir kamera kendisi. Logitech kameraların fiyatı uçmuş iken bu kamerayı bu özeliklerde bu fiyatta bulmak iyi gerçekten. Bu kamerada auto focus falan da var. Fiyatı 300 tl geneldeArkadaşlar Çok bütçem yok 720p/60fps almak istiyorum aslında ama 720/30 da olabilir idare etsin yeter
Heryerde tükenmiş malesefEverest SC-HD01 gerçekten fiyatını hak eden bir kamera kendisi. Logitech kameraların fiyatı uçmuş iken bu kamerayı bu özeliklerde bu fiyatta bulmak iyi gerçekten. Bu kamerada auto focus falan da var. Fiyatı 300 TL genelde
Hocam kendi yüzümü bizimkilere betimlesem daha çok anlarlar kameram/telefonum o kadar kötüTelefon kamerasını webcam yapabilirsin iriun webcam indir tertemiz görüntü veriyor (telefon kameran kaliteliyse.)
nasıl yapılıyor ben de merak ettim p20 pro var canavar gibi kameram var arka kamerayıda yapabiliyormuyuz ?Telefon kamerasını webcam yapabilirsin iriun webcam indir tertemiz görüntü veriyor (telefon kameran kaliteliyse.)
Bataryayı öldürmez mi?Telefon kamerasını webcam yapabilirsin iriun webcam indir tertemiz görüntü veriyor (telefon kameran kaliteliyse.)
her iki kamreayıda yapabilirsin ön arka farketmiyor bilgisayarına ve telefonu iriun webcam indir ve telefondan bağlan görüntü gelecektir.nasıl yapılıyor ben de merak ettim p20 pro var canavar gibi kameram var arka kamerayıda yapabiliyormuyuz ?
deneyim bakayımorasını bilemiyorum ama on numara görünntüsü oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her iki kamreayıda yapabilirsin ön arka farketmiyor bilgisayarına ve telefonu iriun webcam indir ve telefondan bağlan görüntü gelecektir.