F/p Webcam önerir misiniz

Furkii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Arkadaşlar Çok bütçem yok 720p/60fps almak istiyorum aslında ama 720/30 da olabilir idare etsin yeter

Arkadaşlar Çok bütçem yok 720p/60fps almak istiyorum aslında ama 720/30 da olabilir idare etsin yeter
Everest SC-HD01 gerçekten fiyatını hak eden bir kamera kendisi. Logitech kameraların fiyatı uçmuş iken bu kamerayı bu özeliklerde bu fiyatta bulmak iyi gerçekten. Bu kamerada auto focus falan da var. Fiyatı 300 tl genelde

Everest SC-HD01 gerçekten fiyatını hak eden bir kamera kendisi. Logitech kameraların fiyatı uçmuş iken bu kamerayı bu özeliklerde bu fiyatta bulmak iyi gerçekten. Bu kamerada auto focus falan da var. Fiyatı 300 TL genelde
Heryerde tükenmiş malesef :(

Telefon kamerasını webcam yapabilirsin iriun webcam indir tertemiz görüntü veriyor (telefon kameran kaliteliyse.)

Telefon kamerasını webcam yapabilirsin iriun webcam indir tertemiz görüntü veriyor (telefon kameran kaliteliyse.)
Hocam kendi yüzümü bizimkilere betimlesem daha çok anlarlar kameram/telefonum o kadar kötü

nasıl yapılıyor ben de merak ettim p20 pro var canavar gibi kameram var arka kamerayıda yapabiliyormuyuz ?

orasını bilemiyorum ama on numara görünntüsü oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yapılıyor ben de merak ettim p20 pro var canavar gibi kameram var arka kamerayıda yapabiliyormuyuz ?
her iki kamreayıda yapabilirsin ön arka farketmiyor bilgisayarına ve telefonu iriun webcam indir ve telefondan bağlan görüntü gelecektir.

orasını bilemiyorum ama on numara görünntüsü oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her iki kamreayıda yapabilirsin ön arka farketmiyor bilgisayarına ve telefonu iriun webcam indir ve telefondan bağlan görüntü gelecektir.
deneyim bakayım

Geri