direksiyon setin varmı?600TL etemeyeceğini biliyorum fakat 300 eder mi bilemedim oyunlara çok para harcayan bir insan değilim. 300tl bir oyun için bu zamanda normal ama yorumlarınızı merak ediyorum
ds4 vardireksiyon setin varmı?
f1 2020 var arkadaşlarla arada giriyorduk ama onlar girmiyor artık o yüzden güncel olan bir f1 oyunu alayım diyordum.F1 seviyorsan değer.
yok kanki alma direksiyon setin olsa dahi zor bir oyun. Tabi tüm sürüş desteklerini açıp nfs oynar gibi oynayacaksan orası ayrı.ds4 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
f1 2020 var arkadaşlarla arada giriyorduk ama onlar girmiyor artık o yüzden güncel olan bir f1 oyunu alayım diyordum
direksiyon seti varsa net değerds4 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
f1 2020 var arkadaşlarla arada giriyorduk ama onlar girmiyor artık o yüzden güncel olan bir f1 oyunu alayım diyordum.
300 tl ye seni eğlendirebilecek sana farklı deneyim yaşatacak bir sürü oyun alabilirsin.300tl bir oyun için bu zamanda normal ama yorumlarınızı merak ediyorum
değer tabi ama bu motospora ilgisi olması lazım yoksa sıkılırdireksiyon seti varsa net değer
evet biliyorum fakat f1 seviyorum ve arkadaşlarım da belki alırlar ve oynarız diye sordum.300 TL ye seni eğlendirebilecek sana farklı deneyim yaşatacak bir sürü oyun alabilirsin.
olmasa almam zaten kankadeğer tabi ama bu motospora ilgisi olması lazım yoksa sıkılır
Cidden seviyorsan bir şey diyemem.f1 seviyorum ve arkadaşlarım da belki alırlar ve oynarız diye sordum.