Neler Yeni

F11 Tuşu Tam Ekrana Almıyor

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
normalde F11 e basınca tam ekrana geçen ekranlar artık geçmiyor örneğin tarayıcı laptop klavyesinden basıyorum sorun acaba klavyede mi diye başka bi klavye bağlayıp denedim sorun hâla devam ediyordu sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eray
Kardeşin falan var mı? Ayarlarını değiştirmiş olabilir. Ayarlardan bakarsan sorunu çözebilirsin, oda olmaz ise oyun ayarlarından "FullScreen" yada "Tam Ekran" Seçeneğini seçebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus Büyük
normalde F11 e basınca tam ekrana geçen ekranlar artık geçmiyor örneğin tarayıcı laptop klavyesinden basıyorum sorun acaba klavyede mi diye başka bi klavye bağlayıp denedim sorun hâla devam ediyordu sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
bazı oyunlarda öyle sorun olabiliyor alt+enter yapın oluyor genellikle

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşin falan var mı? Ayarlarını değiştirmiş olabilir. Ayarlardan bakarsan sorunu çözebilirsin, oda olmaz ise oyun ayarlarından "FullScreen" yada "Tam Ekran" Seçeneğini seçebilirsin
yeğenim varda ayarları değiştirdiğini sanmıyorum pek ayrıca sorunum oyunda değil dediğim gibi tarayıcıyı tam ekran yapamıyorum bişi okurken pencere olsun sekmeler olsun gözüküyor rahat değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı oyunlarda öyle sorun olabiliyor alt+enter yapın oluyor genellikle
sorun oyunlarda değil opera kullanıyorum bişi okurken F11 e alıp okurum genelde format atmadan önce pc ye alınıyordu formta attım artık f11 basamıyorum sebebini anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eray
yeğenim varda ayarları değiştirdiğini sanmıyorum pek ayrıca sorunum oyunda değil dediğim gibi tarayıcıyı tam ekran yapamıyorum bişi okurken pencere olsun sekmeler olsun gözüküyor rahat değil yani

sorun oyunlarda değil opera kullanıyorum bişi okurken F11 e alıp okurum genelde format atmadan önce pc ye alınıyordu formta attım artık f11 basamıyorum sebebini anlayamadım
Format atan adam sistemin ayarlarını değiştirmiş olabilir mi? (Yanlış format atmış olabilir yanı)

İnternette çözümleri olabilir araştırmanı öneririm

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atan adam sistemin ayarlarını değiştirmiş olabilir mi? (Yanlış format atmış olabilir yanı)

İnternette çözümleri olabilir araştırmanı öneririm
ya biraz araştırdımda genelde F11 e basınca pencere gözüküyormuş onun çözümü var sadece bende F11 e basınca hiç bişi olmuyo şuanda sağ tık yapıp tam ekran yap diyorum biraz uğraştırıyor ama böyle kullanıcam artık

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Fn + F11 dener misiniz ?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
windows sürümünüz nedir ?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Formattan önce de windows 11 mi kullanıyordunuz ? 10 mu ?

Microsoft forumunda; windows 11 üzerinde F11 tuşunun “tam ekran özelliği” için kullanılamadığına dair aynı sorundan şikayetçi olan birçok kullanıcının yorum yaptığı konu mevcut.

Windows’un son sürüme güncellendiğinden emin olun. Microsoft’un windows 11 için bu özelliği geri getirmesi için birçok başlık açılmış. Son güncellemelerle aktif edilmiş olabilir. Eğer güncel sürümde de olmuyorsa, resimdeki çözümü deneyebilirsiniz.

Ekler

• IMG_7830.jpeg
    IMG_7830.jpeg
    145.4 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
Formattan önce de windows 11 mi kullanıyordunuz ? 10 mu ?

Microsoft forumunda; windows 11 üzerinde F11 tuşunun “tam ekran özelliği” için kullanılamadığına dair aynı sorundan şikayetçi olan birçok kullanıcının yorum yaptığı konu mevcut.

11 kullanıyordum önceden de

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
11 kullanıyordum önceden de
Windows’un son sürüme güncellendiğinden emin olun. Microsoft’un windows 11 için bu özelliği geri getirmesi için birçok başlık açılmış. Son güncellemelerle aktif edilmiş olabilir. Eğer güncel sürümde de olmuyorsa, resimdeki çözümü deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,747
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom