Dandelion
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 217
- İsim
- Yusuf
- cik_cik_cikk
- Steam
- YusufBeyN
2 Gün önce FIFA oynarken karakterlerin sanki LT tuşu basılı kalmış gibi hareket ettiğini farkettim bunun üzerine şu siteden kontrol ettiğimde LT tuşu gerçekten takılı kalıyordu. Bazen basınca düzeliyordu sonra tekrar basınca yine takılı kalıyordu ben de Amazon'dan değişim başlattım ancak bugün kontrol ettiğimde gamepad sorunsuz çalışıyor. Amazon şuan gamepad'i MNG kargoya götürüp iade etmemi bekliyor ondan sonra yeni gamepad'i yollayacaklar. Sizce bu sorun daha sonra tekrarlanır mı? Bu arada bu sorunu yaşarken video kaydı aldım yani kanıtım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepad 1 yıllık.2 Gün önce FIFA oynarken karakterlerin sanki LT tuşu basılı kalmış gibi hareket ettiğini farkettim bunun üzerine şu siteden kontrol ettiğimde LT tuşu gerçekten takılı kalıyordu. Bazen basınca düzeliyordu sonra tekrar basınca yine takılı kalıyordu ben de Amazon'dan değişim başlattım ancak bugün kontrol ettiğimde gamepad sorunsuz çalışıyor. Amazon şuan gamepad'i MNG kargoya götürüp iade etmemi bekliyor ondan sonra yeni gamepad'i yollayacaklar. Sizce bu sorun daha sonra tekrarlanır mı? Bu arada bu sorunu yaşarken video kaydı aldım yani kanıtım var.