Ölü noktası nasıl hocam sizdeki dualshockunBENDE DUALSHOK VAR ÇAKMA 1.5 SENEDİR KULLANIYOM BİR SORUN CIKARMADI KUZENİMDEDE F310 VARDI İLK CIKTIGINDA 2 ADET ALMIŞTI 1NİN JOYSTİK KISMI BOZULMUŞTU HEMEN DİGERİNİ HALA KULLANIYO BENCE LİSASNSLI ALMAK DAHA GARANTİ
Hocam niye bağırıyon?BENDE DUALSHOK VAR ÇAKMA 1.5 SENEDİR KULLANIYOM BİR SORUN CIKARMADI KUZENİMDEDE F310 VARDI İLK CIKTIGINDA 2 ADET ALMIŞTI 1NİN JOYSTİK KISMI BOZULMUŞTU HEMEN DİGERİNİ HALA KULLANIYO BENCE LİSASNSLI ALMAK DAHA GARANTİ
VALALHA BAGIRMIYOM TELEFONDAYDIMHocam niye bağırıyon?
Ölü noktası nasıl hocam sizdeki dualshockun
Şu anda kontrol ediyorum ölü noktası yok aksine ımeıci taşıyor ama titreme var Çin'den almıştımÖlü noktası nasıl hocam sizdeki dualshockun
4 yıldır kullanıyorum analog sorunu çok uzun süre sonra oluyor yani belki 2-3 sene geçmiştir ondan sonra olmuştur onda da drift oluyor işte solda takılı kalıyor bastırarak kullanman lazım ki olmasın. ergonomi kısmına da katılıyorum benim için bile alışması zor oldu ki benim parmaklarım uzun. ama çakma kol yerine kesinlikle bunu öneririm çok sağlam tam bir f/p ürünü.F310'da kronik analog sorunu vs. diyorlar. Birde kullanımı sanırım rahat değilmiş videolarda ondan bahsediyorlar
aldığın satıcıyı söyle belki oradan alır adamBENDE DUALSHOK VAR ÇAKMA 1.5 SENEDİR KULLANIYOM BİR SORUN CIKARMADI KUZENİMDEDE F310 VARDI İLK CIKTIGINDA 2 ADET ALMIŞTI 1NİN JOYSTİK KISMI BOZULMUŞTU HEMEN DİGERİNİ HALA KULLANIYO BENCE LİSASNSLI ALMAK DAHA GARANTİ
Şu an Çin'den almak mantıklı değil yarı yarıya vergi çıkıyor ayriyeten kargo ve şu an aldığım satıcı kapalıaldığın satıcıyı söyle belki oradan alır adam
Polosmart psg05 mi neydi onu al çok iyi ölü bölge baya azHepsiburada 600₺'ye çakma dualshock 4 satılıyor. F310 120-140₺ daha pahalı. EA FC 24 için kullanacagim. Hangisini almalıyım sizce? F310 uzun süre kullanmis arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim