Tavsiye etmiyorum Ben kullanıyorum Bütçeniz Nedir Hocam Başka model Tavsiye ederimElimdeki bütçeyle Türkiye'den alabileceğim iyi bir ürün gibi gözüküyor.
Sizce ne yapmalıyım? Başka önerebileceğiniz ürün var mı?
PC için kullanacağım.
Bence Değil RT Tuşu Sorun oluyor F710 1 yıl kullanım ardından Bazen Kendi Kendine basıyor takılıyorKaliteli de bence ergonomik değil
Başka ne önerirsiniz?Bence Değil RT Tuşu Sorun oluyor F710 1 yıl kullanım ardından Bazen Kendi Kendine basıyor takılıyor
Rt tuşu çoğunda bozuluyor. Xbox 9.nesil aldım onda da bozuldu.Bence Değil RT Tuşu Sorun oluyor F710 1 yıl kullanım ardından Bazen Kendi Kendine basıyor takılıyor
Bende de LT için olmuştu eskisini almadan yenisini gönderdiler.Bence Değil RT Tuşu Sorun oluyor F710 1 yıl kullanım ardından Bazen Kendi Kendine basıyor takılıyor
F710 da çabuk bozuluyor diğerlerine nazaran hocamRt tuşu çoğunda bozuluyor. Xbox 9.nesil aldım onda da bozuldu.
3.ayda sıfır xbox kolu bozuldu. genel kronik sorun bu rt tuşu ve analoglar zaten çoğu kumandada.F710 da çabuk bozuluyor diğerlerine nazaran hocam
Trust GXT 590 ya da monster pusat Önerebilirim hocamBaşka ne önerirsiniz?
Evet katılıyorum hocam F710 kaç senelik sonuçta3.ayda sıfır xbox kolu bozuldu. genel kronik sorun bu rt tuşu ve analoglar zaten çoğu kumandada.
f710 alır mıyım almam kaliteden değil tutuşundan.