Neler Yeni

Öneri Fabrikada çalışmaktan sıkıldım

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
fabrika kölesi olmaktan gına geldi en son ki işimden de istifa ettim hak ettiğim zammı yapmadılar ne yapmam lazım şimdi bi mesleğim yok lise terkim fabrika kölesi olmaya devam etmekten başka şansım yok mu

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Fırat Kaya
fabrika kölesi olmaktan gına geldi en son ki işimden de istifa ettim hak ettiğim zammı yapmadılar ne yapmam lazım şimdi bi mesleğim yok lise terkim fabrika kölesi olmaya devam etmekten başka şansım yok mu
Dostum aile evinde kalıyorsan bu çok iyi, bu durum çok önemli bir kıstas, her halükarda senin yerinde olsam 1 sene dişimi sıkar 180 bin takriben 5 bin euro biriktirir almanyaya kaçardım, aklını kullan bu sana nacizane tavsiyem. Öyle bir D*vlet düşün ki verginin vergisini alıyor, 1000 lira gelen faturana 2x koyup 2000 yapıyor.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum aile evinde kalıyorsan bu çok iyi, bu durum çok önemli bir kıstas, her halükarda senin yerinde olsam 1 sene dişimi sıkar 180 bin takriben 5 bin euro biriktirir almanyaya kaçardım, aklını kullan bu sana nacizane tavsiyem. Öyle bir D*vlet düşün ki verginin vergisini alıyor, 1000 lira gelen faturana 2x koyup 2000 yapıyor.
aile evindeyim ama annem ben 11 yaşındayken falan vefat etti babam yeni evlilik yaptı hiç iyi birisi değil o yüzden onun yemeklerini de yemiyorum kendim dışarıdan yemek alıyorum o yüzden giderim çok oluyor bir de asgari ücret çalışıyordum fabrikalar çok vermiyor bu şekilde para biriktirmek çok zor oluyor

mfm125

80+ Silver
aile evindeyim ama annem ben 11 yaşındayken falan vefat etti babam yeni evlilik yaptı hiç iyi birisi değil o yüzden onun yemeklerini de yemiyorum kendim dışarıdan yemek alıyorum o yüzden giderim çok oluyor bir de asgari ücret çalışıyordum fabrikalar çok vermiyor bu şekilde para biriktirmek çok zor oluyor
Ehliyetin varsa kurye olabilirsin para anlamında iyi

Qbört

80+ Bronze
Sen kaçmışsın sanırım hayat nasıl altına bmw çekebildin mi bari.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Fırat Kaya
Allah yardımcın olsun

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ne kadar süredir fabrikada çalışıyorsun

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
Günlük kaç saat çalışıyordun ve asgari ücretin altında mi maaş veriyorlardi

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
asgari çalıştım bir yer hariç orda da 2 3k fazlasını alıyordum sadece günlük 10 saat

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,366
İsim
Arda Gezer

Galeri Galeri Gez Eleman Arayan Var Mı Diye Sor Kardeşim Ne Alırsan Al Düzgün Bir İnsanın yanına kapak atmayı başarırsan işi öğrenirsin devam edersin boş işler ile kendi gençliğini harcama kardeşim

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
Galeri Galeri Gez Eleman Arayan Var Mı Diye Sor Kardeşim Ne Alırsan Al Düzgün Bir İnsanın yanına kapak atmayı başarırsan işi öğrenirsin devam edersin boş işler ile kendi gençliğini harcama kardeşim
galeriden kastın ne nerelere başvurmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom