Dostum aile evinde kalıyorsan bu çok iyi, bu durum çok önemli bir kıstas, her halükarda senin yerinde olsam 1 sene dişimi sıkar 180 bin takriben 5 bin euro biriktirir almanyaya kaçardım, aklını kullan bu sana nacizane tavsiyem. Öyle bir D*vlet düşün ki verginin vergisini alıyor, 1000 lira gelen faturana 2x koyup 2000 yapıyor.fabrika kölesi olmaktan gına geldi en son ki işimden de istifa ettim hak ettiğim zammı yapmadılar ne yapmam lazım şimdi bi mesleğim yok lise terkim fabrika kölesi olmaya devam etmekten başka şansım yok mu
aile evindeyim ama annem ben 11 yaşındayken falan vefat etti babam yeni evlilik yaptı hiç iyi birisi değil o yüzden onun yemeklerini de yemiyorum kendim dışarıdan yemek alıyorum o yüzden giderim çok oluyor bir de asgari ücret çalışıyordum fabrikalar çok vermiyor bu şekilde para biriktirmek çok zor oluyorDostum aile evinde kalıyorsan bu çok iyi, bu durum çok önemli bir kıstas, her halükarda senin yerinde olsam 1 sene dişimi sıkar 180 bin takriben 5 bin euro biriktirir almanyaya kaçardım, aklını kullan bu sana nacizane tavsiyem. Öyle bir D*vlet düşün ki verginin vergisini alıyor, 1000 lira gelen faturana 2x koyup 2000 yapıyor.
Ehliyetin varsa kurye olabilirsin para anlamında iyiaile evindeyim ama annem ben 11 yaşındayken falan vefat etti babam yeni evlilik yaptı hiç iyi birisi değil o yüzden onun yemeklerini de yemiyorum kendim dışarıdan yemek alıyorum o yüzden giderim çok oluyor bir de asgari ücret çalışıyordum fabrikalar çok vermiyor bu şekilde para biriktirmek çok zor oluyor
Sen kaçmışsın sanırım hayat nasıl altına bmw çekebildin mi bari.Dostum aile evinde kalıyorsan bu çok iyi, bu durum çok önemli bir kıstas, her halükarda senin yerinde olsam 1 sene dişimi sıkar 180 bin takriben 5 bin euro biriktirir almanyaya kaçardım, aklını kullan bu sana nacizane tavsiyem. Öyle bir D*vlet düşün ki verginin vergisini alıyor, 1000 lira gelen faturana 2x koyup 2000 yapıyor.
Ben Dr ım hocam, yeni atandım, hayırlısıyla gideceğimSen kaçmışsın sanırım hayat nasıl altına bmw çekebildin mi bari.
Allah yardımcın olsunaile evindeyim ama annem ben 11 yaşındayken falan vefat etti babam yeni evlilik yaptı hiç iyi birisi değil o yüzden onun yemeklerini de yemiyorum kendim dışarıdan yemek alıyorum o yüzden giderim çok oluyor bir de asgari ücret çalışıyordum fabrikalar çok vermiyor bu şekilde para biriktirmek çok zor oluyor
fabrika kölesi olmaktan gına geldi en son ki işimden de istifa ettim hak ettiğim zammı yapmadılar ne yapmam lazım şimdi bi mesleğim yok lise terkim fabrika kölesi olmaya devam etmekten başka şansım yok mu
galeriden kastın ne nerelere başvurmalıyımGaleri Galeri Gez Eleman Arayan Var Mı Diye Sor Kardeşim Ne Alırsan Al Düzgün Bir İnsanın yanına kapak atmayı başarırsan işi öğrenirsin devam edersin boş işler ile kendi gençliğini harcama kardeşim