Neler Yeni

Fabrikada devam etmeli miyim ?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam ustabaşının üstünde müdür var bildiğim kadarıyla, durumu müdürle konuşun. Eğer ki farklı bir tepki almıyorsanız orası size göre değildir. Her yer size uymak zorunda değil. Başka iş yeri bulursunuz zaten çoğu yer personel arıyor. Kısmet.
Hlcam siz anlayislisiniz annem disimk sikmami soyluyor ben aslinda onu da anliyorim fakat dusunvesinin dogru olmadigini dusunuyorum

gymice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
gymice
Hocam dediğiniz doğru zaten fakat şu da var, en baştan size işiniz olmayan bir şeyi yap dediklerinde, yaptığınızda devamında bunu istiyorlar. Ben daha önce çalıştığım yerlerde kendi alanım dışındaki işlere karışmayacağımı söylediğimde bana bir şey diyemediler. Dışarıda onlarca iş yeri var, maaş olarak veya çalışma şartı olarak artısı olmayan bir iş yerinde kalmak için gidip başkalarının işine karışmam şahsen. Ama maalesef dediğiniz doğru, her yerde bu var.
söylediğinize katılıyorum ama çoğu yer de dışarda iş çoksa eleman da çok diye düşünüyor. hele benim gibi kurumsal bir yerde çalışırsanız bu daha da artıyor... işin zorluğu değil de üst rütbelerin egoları yoruyor gün içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hlcam siz anlayislisiniz annem disimk sikmami soyluyor ben aslinda onu da anliyorim fakat dusunvesinin dogru olmadigini dusunuyorum
farklı bir iş bulun garsonluk gibi daha fiziksel olmayan. anneniz belki anlayış gösterir.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya
söylediğinize katılıyorum ama çoğu yer de dışarda iş çoksa eleman da çok diye düşünüyor. hele benim gibi kurumsal bir yerde çalışırsanız bu daha da artıyor... işin zorluğu değil de üst rütbelerin egoları yoruyor gün içinde.
Dogrudur hocam kendi meslegimi bitirnce umarim rahat edebilirim

Reves9

80+
Hocam aile genel olarak öyledir. Bir yere gir orada kal derler. Yaşadığınızı siz bilirsiniz. Aynı durumu bende yaşadım, aileme düzgün bir şekilde anlatıp çıktım. İş yerinde eğer ki olmadığını düşünüyorsanız ona rağmen çalışmaya çalışmak artık fizikselden ziyade psikolojik yorgunluk yapmaya başlıyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Görkem çetinkaya

farklı bir iş bulun garsonluk gibi daha fiziksel olmayan. anneniz belki anlayış gösterir.
Sanmam ama bakacagim bi konusayim tekrsr

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Ahmet
dostum sanırsam hiç çalışmamışsın ve şuan alışma sürecindesin devam et şimdiden alışkı gelecekte zorluk çekme ben muavinlik yapıyordum yazları ve ilk 1 2 ay istemeye istemeye gittim zamanla geliştim ve artık şoför koltuğuna oturuyorum iyiki gitmişim
Hocam bende muavinlik yaptım 1 sefer gittim geldim indim normalde otobüs hastası yım 1 senedir istiyodum

18 yaş altı alıyorlar mı muavinliğe?
Alıyorlar tanıdık varsa ben öyle girdim

Reves9

80+

Hocam doğru söylüyorsunuz, bende kurumsal bir hamburger restoranında çalıştım. 3 tane müdür vardı (1 restoran müdür, 2 vardiya müdür) 3'ü de elini bir işe sürmüyordu. Sabahtan akşama egolarını tatmin etmekten başka bir iş yapmıyorlardı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom