Neler Yeni

Fabrikada Yanlış/Hasarlı ürün çıkartmak

ez2mix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Akkaya
Merhabalar.24 Aralık 2024 tarihinde fabrikada çalışmaya başladım.2 ay deneme süreci var.Ve plastik parçalar üretiyoruz.3'lü vardiya sistemi var fakat işler yoğun olduğu için 2'li vardiya sisteminde geçtik.Makinede tek başıma çalışıyorum fakat makineden çıkan malzemede çıkan parçaların bazıları delik veya hasarlıymış ve ben bunu farketmedim.Hemen hemen 1palet ürün çıktı bu da 300 adet malzeme oluyor.Ve herkese verilen sicil kodu var.Bu sicil kodunu insan kaynaklarında dogrulatmamı istediler.Sizce ne yapabilirler bu konu hakkında?
Not: Paletteki malzemelerin hepsi hasarlı değil sadece bir kısmı

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Palettekilerin hepsinin tek tek kontrolü mümkünse ilk başta bunu yapacaklardır değilse uğraşmayıp bütün paleti yakarlar. Deneme süresinde olduğun için muhtemelen müsamaha gösterirler vardiya amirinin babacanlığına bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kalite kontrol zaten bunun için var senden sonra direkt paletlenip sipariş mi paketleniyor saçmalık olur

ez2mix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi finalde kalite kontrol yapılıyor.Ve vardiya amiriyle aram biraz iyi.İşten çıkarılmak da istemem çünkü gerçekten iyi bir yer çalıştığım fabrika

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,107
Üyeler
166,486
Son üye
leitefe22
Top Bottom