Yardım Face ıd çalışmıyor ve telefon buga girdi

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
hava bayağı bir yağmurluydu bir iki defa elimde tuttum telefonu sonra spordayken birden face id gitti ayrlara girip sıfırladım tekrar giriyim derken şuan face ıd kullanılamıyor yazdı ben de aç kapa yapıyım derken kapandı bir daha açılmadı elma logosu gelip gidip duruyor şaja taktım pirinçte bekliyor şuan hiçbir işe yaramadı gibi nasıl çözülür bilen var mı

face id gittiyse gitmiştir geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir çıkarıp face id flexinin takılı olduğu yerdeki nemi kurulasan falan iyi olur cihaz modeli ne içi açılmış mıydı

bir çıkarıp face id flexinin takılı olduğu yerdeki nemi kurulasan falan iyi olur cihaz modeli ne içi açılmış mıydı
içi açılmamıştı iphone 12

face id sorun değil onsuz da kullanırım ama açılmıyor bir türlü

face id sorun değil onsuz da kullanırım ama açılmıyor bir türlü
şifre girilmiyor mu

he açılmıyor demişsin, anakarta nem gitmiş olabilir bir içini açıp bakmak lazım hocam.

Pirince ystırmak ile ysramaz içindekilere en yakın Zamanda götürün servise
valla yurt dışı cihazı olduğu için servis parası kendi parasını geçer bence ondan mantıksız yeni telefon almak zorundayım galiba

valla yurt dışı cihazı olduğu için servis parası kendi parasını geçer bence ondan mantıksız yeni telefon almak zorundayım galiba
Muhtemelen bu arada hopaörlerde fln su gittiyse yada içine gittiyse diye frekans ve titreşim uygulamakarı var en azından pirinçten daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,901
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri