M MehmetB 80+ Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 166 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Mehmet Bozkurt Bugün, 01:15 #1 steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım? Ekler 1732054469124.jpeg 25.2 KB · Hit: 15
steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
S Smikke 80+ Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ali osman Bugün, 02:38 #2 MehmetB yazmış: steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Hocam Face it kapat yeniden başlat PC yi sonra aç sorun çözülecektir
MehmetB yazmış: steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Hocam Face it kapat yeniden başlat PC yi sonra aç sorun çözülecektir