Link atar mısın lütfenFacebook destek ile iletişime geç.
Hep tel no ile giriş yapardım zaten kullandığım 2 tane e-posta var birisini yazarım link atar mısın nerden kurtarabilirimMailini biliyorsan kurtarırsın muhtemelen
Link atar mısın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hep tel no ile giriş yapardım zaten kullandığım 2 tane e-posta var birisini yazarım link atar mısın nerden kurtarabilirim
Link atar mısın lütfen
Hep tel no ile giriş yapardım zaten kullandığım 2 tane e-posta var birisini yazarım link atar mısın nerden kurtarabilirim
Tıklıyorum bi yerlere ama bu çıkıyorFacebook Yardım Merkezi
Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al.tr-tr.facebook.com
Hesabın inceleniyormuş.Tıklıyorum bi yerlere ama bu çıkıyor
YouTube daki hesap çalma videolarına kadar düştüm onlar işe yarar mı acaba bi kere öyle instagramı mı almıştım
Bilgilerin incelenecek topluluk kurallarını ihlal etmiyorsa büyük ihtimalle kapanmazTıklıyorum bi yerlere ama bu çıkıyor
Kapatılırsa bi daha pubg Mobile hesabıma giremez miyim ?Bilgilerin incelenecek topluluk kurallarını ihlal etmiyorsa büyük ihtimalle kapanmaz
ama ihlal ediyorsa kapatılır.
Hesabın inceleniyormuş.
Muhtemelen öyle olur. Hesabın şu an cihazında açıksa başka bir hesap bağla, örneğin Twitter hesabı.Kapatılırsa bi daha PUBG Mobile hesabıma giremez miyim ?
google ya da başka bir yere daha bağla ve facebook ile yapabiliyorsan hesabının bağlantısını kes çünkü hesabın çalındıysa oyun hesabına da girebilirKapatılırsa bi daha PUBG Mobile hesabıma giremez miyim ?
Bi yane resim istedi hemen durdum çektim attım oraya umarım kapatılmaz
Şöyle ki Ben o hesapda ban iyiynce çıkış yaptım ve twitter hesabı açıp yeni hesap kurdum.Muhtemelen öyle olur. Hesabın şu an cihazında açıksa başka bir hesap bağla, örneğin Twitter hesabı.
google ya da başka bir yere daha bağla ve facebook ile yapabiliyorsan hesabının bağlantısını kes çünkü hesabın çalındıysa oyun hesabına da girebilir
Şu anda facebook hesabım açık olmadığı için oyundan o hesaba giremiyorumMuhtemelen öyle olur. Hesabın şu an cihazında açıksa başka bir hesap bağla, örneğin Twitter hesabı.