Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Boş beleş ne kadar hesap varsa bulucam şimdi paradan haber versin.servet değerinde
Boş beleş ne kadar hesap varsa bulucam şimdi paradan haber versin.servet değerinde
Kendi profilinde hakkında kısmında katılma tarihini açıp kapadığın yer var
Künye'de pardon hakkında değilKendi profilinde hakkında kısmında katılma tarihini açıp kapadığın yer var
Bende orada katılma tarihi yazmıyor ya
Yanlışlıkla 2014 yılındaki yaptığım şakaları gördüm. Hesabımı silmeye gidiyorum.Facebook hareketler dökümünüzün bulunması | Facebook Yardım Merkezi
Hareketler dökümünüz, Facebook'ta paylaştığınız şeyleri gözden geçirmenizi ve yönetmenizi sağlar.www.facebook.com
O zaman bende katıldım. Birde Hi5 vardı facebook'a rakip çıkardılar. Onda da vardır üyeliğim hepsini satarsam 3 5 8 tamam zenginim.2011 yalında katılmışım ama ilk açıldığı zaman katılmıştım onlar kapanmıştı
Arkadaşlar veriyim dedim olanları atıyorum hemen bekleyin 5snO zaman bende katıldım. Birde Hi5 vardı facebook'a rakip çıkardılar. Onda da vardır üyeliğim hepsini satarsam 3 5 8 tamam zenginim.
Yanlış hesap ver kuzenim yazmış de söverse dolandırıcıdırArkadaşlar veriyim dedim olanları atıyorum hemen bekleyin 5sn