Faceit premium vs free

Teemo

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar ben uzun süredir mm oynadım artık faceit oynamak istiyorum. premium ile free arasında ne gibi farklar var ?

Hiçbir fark yok. Yine aynı mallar takıma gelmeye devam ediyor. Hele 4 pre gelirse maç sonu seni atma ihtimalleri de var. 2 pre alacaksanız atılma olayından yırtarsınız. En az iki kişi Pre alın derim. Premium'a özel ligler görevler oluyor her ay sonu yenileniyor oradan da üç beş kuruş cebinize girer eğer iyi oynuyorsanız. Yalnız kalite olarak pek bir şey farkedemedim.

Hiçbir fark yok. Yine aynı mallar takıma gelmeye devam ediyor. Hele 4 pre gelirse maç sonu seni atma ihtimalleri de var. 2 pre alacaksanız atılma olayından yırtarsınız. En az iki kişi Pre alın derim. Premium'a özel ligler görevler oluyor her ay sonu yenileniyor oradan da üç beş kuruş cebinize girer eğer iyi oynuyorsanız. Yalnız kalite olarak pek bir şey farkedemedim.
Peki hocam şunu merak ediyorum normal (premium satın almadan) bir şekilde oynayarak faceit lvl kasabiliyor muyuz ?

Peki hocam şunu merak ediyorum normal (premium satın almadan) bir şekilde oynayarak faceit lvl kasabiliyor muyuz ?
Tabii ki. Mesela Premium'suz bir şekilde 7 levele kadar çıktım sonrasında sınavlar falan derken oyunu bıraktım. Zorlasam 10 leveli bile geçerim. Yalnız Premium'da Free'ye ek olarak Lig sistemi var. Bronze, Silver, Dia vs ligler var. O liglerde sıralama yapanlara FP veriyor. Haftalık ladderlardan sıralama yapıp FP kazanırsan bir de üstüne görevleri bitirirsen mis gibi de para kazanırsın. Zamanın varsa tabii. Yok keyfi oynayacağım diyorsan biraz tilt eder. Çünkü gelen takım arkadaşları özürlü oluyor. Sen 60-70 TL veriyorsun ama onlar için hiçbir şey. Bir de hile muhabbetleri yine var. Daha şimdi girdim Faceit'e +25 elo gelmiş bile. :) Premium olan birisi de ban yemişti hatta birkaç kişi. Çoğu legit oynuyor.

Geri