Neler Yeni

Faizsiz kredi nasıl alırım ?

pc ustasi1

80+ Silver
Dükkanımız konteyner'da ve hiç işlek bir yer değil yerini de değiştiremiyoruz yasak çünkü. Ondan dolayı faizsiz 60-70k arası faizsiz kredi alıp dükkan kiralayacağız . Hem internetten hem dükkandan satış yapacağız böylece eminim ki kredinin parasını da çıkarırız ancak babam bu konularda tecrübeli ve istekli değil ben ön ayak olmaya çalışıyorum. Sizce nereden hangi bankadan alabiliriz ?

Bünyamina

80+ Platinum
Dükkanımız konteyner'da ve hiç işlek bir yer değil yerini de değiştiremiyoruz yasak çünkü. Ondan dolayı faizsiz 60-70k arası faizsiz kredi alıp dükkan kiralayacağız . Hem internetten hem dükkandan satış yapacağız böylece eminim ki kredinin parasını da çıkarırız ancak babam bu konularda tecrübeli ve istekli değil ben ön ayak olmaya çalışıyorum. Sizce nereden hangi bankadan alabiliriz ?
10 15 20 K banka banka alabilirsin ama 60 70k biraz zor olabilir. Aldığın da diğerinin onaylanma ihtimali azalıyor. ödeme bitene ya da sonlarına gelene kadar. Kredi skoru iyi olan 1 kaç aile üyesi ile yaparsın.

Son düzenleme:

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 15 20 K banka banka alabilirsin ama 60 70k biraz zor olabilir. Aldığın diğerinin onaylanma ihtimali azalıyor. ödeme bitene ya da sonlarına gelene kadar. Kredi skoru iyi olan 1 kaç aile üyesi ile yaparsın.
Tamam o kadar bile iyi. Artık Pc'mi falan satarak halledeceğim bir şekilde . Birde kanki internetten satışlar nasıl ? Kar getiriyor mu ? İşlek mi ?

Bünyamina

80+ Platinum
Tamam o kadar bile iyi. Artık Pc'mi falan satarak halledeceğim bir şekilde . Birde kanki internetten satışlar nasıl ? Kar getiriyor mu ? İşlek mi ?
Tanınırlık ,sattığın ürün, fiyatı, pazar yeri gibi bir sürü etken var. Tutturursan iyi ama olmama ihtimali de fazla.

mehmettici

80+ Silver
hocam trendyoldan yapiyorduk ya urunleri cok ucuza maal edip saticaksiniz yada satmayacaksinizz n11 de fln satabilirsiniz iyi diyorlar oraya

pc ustasi1

80+ Silver
Tanınırlık ,sattığın ürün, fiyatı, pazar yeri gibi bir sürü etken var. Tutturursan iyi ama olmama ihtimali de fazla.
Tuhafiye alanında yaklaşık 1.5 milyonluk ürün var bence tutar gibi birde daha önce profesyonel fotoğraf çekimi + site yönettim biraz tecrübem var . Artık risk alıp gireceğiz yapacak bir şey yok .
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam trendyoldan yapiyorduk ya urunleri cok ucuza maal edip saticaksiniz yada satmayacaksinizz n11 de fln satabilirsiniz iyi diyorlar oraya
kanki 1.5 yıldır depremden beri yatıyor ürünler yani ucuza versek yine kar ederiz orası sıkıntı değil

konteynerda internetten satış yapabilsek hiç dükkana gerek kalmaz ama kep adresi + vergi numarası istiyor n11,trendyol vs

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Bilmediğin Bir İş İse Hiç Girme İnternet Çok Zor İstediğin Fiyatlardan Ürün Satamazsın Özgün Bir Ürünün Yoksa Kargo Komisyon Satışın Yarısı Gidiyo 200 tl Bandındaki Ürünlerde

Tuhafiye alanında yaklaşık 1.5 milyonluk ürün var bence tutar gibi birde daha önce profesyonel fotoğraf çekimi + site yönettim biraz tecrübem var . Artık risk alıp gireceğiz yapacak bir şey yok .

kanki 1.5 yıldır depremden beri yatıyor ürünler yani ucuza versek yine kar ederiz orası sıkıntı değil

konteynerda internetten satış yapabilsek hiç dükkana gerek kalmaz ama kep adresi + vergi numarası istiyor n11,trendyol vs
home ofis bile açabilirsin şirketi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
3-5 bankadan 10-20k seklinde çekebilirsiniz 6 aylık.

Bu arada iyi oyuncu değil misin?
E spora giremez misin?

pc ustasi1

80+ Silver
Bilmediğin Bir İş İse Hiç Girme İnternet Çok Zor İstediğin Fiyatlardan Ürün Satamazsın Özgün Bir Ürünün Yoksa Kargo Komisyon Satışın Yarısı Gidiyo 200 TL Bandındaki Ürünlerde
ürünlerin fiyatları ucuz en son 24 tl'den aldığımız yün şuan 50-60 tl arası 40 tl den versek bence çok komisyon kesmez

3-5 bankadan 10-20k seklinde çekebilirsiniz 6 aylık.

Bu arada iyi oyuncu değil misin?
E spora giremez misin?
Hiç düşünmedim hocam.

mehmettici

80+ Silver

hocam bizde tuhafiyeciyiz askeri malzemede var internetten bakin hesaplayin onun bir hesaplamasi vardi en az komisyon alan bir firma ile birde kargoyla anlaşma yapin kargo ucuza gelir

pc ustasi1

80+ Silver
hocam bizde tuhafiyeciyiz askeri malzemede var internetten bakin hesaplayin onun bir hesaplamasi vardi en az komisyon alan bir firma ile birde kargoyla anlaşma yapin kargo ucuza gelir
Ya komisyon işleri sıkıntı değil n11 %8 komisyon alıyor 50 tl de 40 tl alıyosun gibi . Şu kredi işini bir şekilde halledersek gerisi gelir gibime geliyor

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Kredi puanı iyi olan aile yakinlarinizla babanız gorussun bence . Bu iş böyle gitmez çünkü, eğer babanız da birşeyler yaparsa bence krediyide odersin hocam bi şekilde işini de yoluna koyarsin Allah'ın izniyle.

pc ustasi1

80+ Silver
Babamda az istek olsa bunları yaşamam ama adama kalsa 10k ile ev geçindircek

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Kredi puanı iyi olan aile yakinlarinizla babanız gorussun bence . Bu iş böyle gitmez çünkü, eğer babanız da birşeyler yaparsa bence krediyide odersin hocam bi şekilde işini de yoluna koyarsin Allah'ın izniyle.
Eyvallah . Babamda az istek olsa ben zaten ona destek çıkarım yeri gelirse altın dolarımı bile bozarım ama istek yok . Buda ağırıma gidiyor annem ordan üzgün kardeşilerimin kıyafetleri eksik vs koyuyor bana.

Bilmediğin Bir İş İse Hiç Girme İnternet Çok Zor İstediğin Fiyatlardan Ürün Satamazsın Özgün Bir Ürünün Yoksa Kargo Komisyon Satışın Yarısı Gidiyo 200 TL Bandındaki Ürünlerde

home ofis bile açabilirsin şirketi
Aylık veya yıllık giderleri ne kadar hocam ?

Top Bottom