uydu3
80+ Silver
E yardımcı olmuyor mu trendyol ya da iade istenmiyor muEkran kartı yerine oyuncak göndermişti satıcı.
E yardımcı olmuyor mu trendyol ya da iade istenmiyor muEkran kartı yerine oyuncak göndermişti satıcı.
Ben zaten rtx 3060 almıştım geçen bu satıcıdan. Kullanıyorum şuan. Öneririmsagolun hocam daha iyileri sizin olsun
İlk bi 2-3 gün yardımcı olmuyorlar. Ondan sonra oldular ama o da zar zor. İade aldıkE yardımcı olmuyor mu trendyol ya da iade istenmiyor mu
Rainbow dimiBen zaten rtx 3060 almıştım geçen bu satıcıdan. Kullanıyorum şuan. Öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk bi 2-3 gün yardımcı olmuyorlar. Ondan sonra oldular ama o da zar zor. İade aldık
tabi tabiRainbow dimi
Adama direk sormuşlar lan HAHDHHSHSHSHDHHSGeçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani
Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım
Popit lazım bana iyi oldu sağolGeçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani
İlla ki olur.E yardımcı olmuyor mu trendyol ya da iade istenmiyor mu
Şikayet etmiyor mu bunu kimse ?Geçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani
Ne kadar konu açsanız da maalesef görmeyenler bu durumu yaşayacaktır. Artık öyle duruma geldik ki ucuz gördüğümüzde hemen alıyoruz. Önceden şüphe ile yaklaşırdık.Geçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani