Fake Ekran Kartı Satıcısı Yine İş Başında!

Ben zaten rtx 3060 almıştım geçen bu satıcıdan. Kullanıyorum şuan. Öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk bi 2-3 gün yardımcı olmuyorlar. Ondan sonra oldular ama o da zar zor. İade aldık
Rainbow dimi

Satici ismini “mips global tr” olarak degistirmis . Dikkatli olun arkadaslar

Geçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani
Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım
Adama direk sormuşlar lan HAHDHHSHSHSHDHHS

Ekler

• Screenshot_20220629_180604.jpg
    Screenshot_20220629_180604.jpg
    84.4 KB · Hit: 600
Geçen günlerdeki oyuncak gönderen satıcı konusunu hatırlayanlar vardır gene aynı satıcı bu sefer rx6600 satışı açmış dikkatli olun sakın almayın yani trendyolda şuna bi çözüm bulmadı mı ilkine hata deriz de bu nedir yani
Popit lazım bana iyi oldu sağol

Popit oyuncak var bir de ana sayfasında :D

Şikayet etmiyor mu bunu kimse ?

Ne kadar konu açsanız da maalesef görmeyenler bu durumu yaşayacaktır. Artık öyle duruma geldik ki ucuz gördüğümüzde hemen alıyoruz. Önceden şüphe ile yaklaşırdık. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri