Instagram Fake instagram hesabı nasıl anlaşılır?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Beyler instada yorum yaptım ve patladı 2 saat olmadan 1000 like a doğru gidiyo, istekler gelmeye başladı bi çoğu kız hesap. Ama bi tane kızı kestirdim gözüme güzelde kız, pinterestte, google da, yandex te görsel arattım bulamadımda garip bi şekilde. Fake olma ihtimali var mıdır? Geçen yıl açılmış hesap, 5 adet ad değişikliği yapılmış. 86 takipçisi var 1077 takip ettiği var ( bu biraz kuskulandirdi) yardımcı olun be kankalarim.

86 takipçi, 1077 takip edilen... fake hesabım diye bağırıyor resmen ama sen bilirsin profildeki fotoğraflardan falan anlaşılır. geri takibin bir zararı olmaz

86 takipçi, 1077 takip edilen... fake hesabım diye bağırıyor resmen ama sen bilirsin profildeki fotoğraflardan falan anlaşılır. geri takibin bir zararı olmaz
Bende ondan şüphelendim ama fotoğrafını bulamadim hiç bir yerde ya, Allah Allah anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foto bu var bulamadım hiç bi yerde, 2 tane daha var onlarida arattim çıkmadı neyse sildim

fotoğraf ai olabilir veya başka bir yerden de olabilir illa aratınca çıkacak diye bir şey yok ki

Konuşmak istiyorsan normal bir şekilde konuş erkek ya da kız fark etmeksizin cinsiyeti yokmuş gibi sonra yazışmalarından anlamıyorsan ki yuh derim en kötü ihtimal foto moto istersin o da kuşku uyandırıyosa görüntülü falan ararsın

Beyler instada yorum yaptım ve patladı 2 saat olmadan 1000 like a doğru gidiyo, istekler gelmeye başladı bi çoğu kız hesap. Ama bi tane kızı kestirdim gözüme güzelde kız, pinterestte, google da, yandex te görsel arattım bulamadımda garip bi şekilde. Fake olma ihtimali var mıdır? Geçen yıl açılmış hesap, 5 adet ad değişikliği yapılmış. 86 takipçisi var 1077 takip ettiği var ( bu biraz kuskulandirdi) yardımcı olun be kankalarim.
Ne kadar günahsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri