mahmutsezgin
80+
Bir Kettle olmuş 2000 TL.Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem ağlasam mı ağlamasam mı....
356 lirayada metal kettle var. 2000 liraya bedava diyip sonra goldie yoksa açız diyenler Öyle deme Goldie borumuBir Kettle olmuş 2000 TL.Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem ağlasam mı ağlamasam mı....
İnsanlar neden ürünler pahalı diye sorgulamak yerine firmayı koruyor.Bu kafalara her şey müstehak356 lirayada metal kettle var. 2000 liraya bedava diyip sonra goldie yoksa açız diyenler Öyle deme Goldie borumu
Alıntıyı görüntüle
Benim aklıma acaba komisyonmu alıyorlar diye geliyor.İnsanlar neden ürünler pahalı diye sorgulamak yerine firmayı koruyor.Bu kafalara her şey müstehak
Boş yapma 1000 liraya da kettle var sana git goldie al diyen yok.
Goldie olayı ne? Neden bu fiyatlarda?356 lirayada metal kettle var. 2000 liraya bedava diyip sonra goldie yoksa açız diyenler Öyle deme Goldie borumu
Alıntıyı görüntüle
Onlara göre doğru bu dünya tersine dönse de değişmiyor.Düşünebilmek sorgulayabilmek önemli bir mesele.Benim aklıma acaba komisyonmu alıyorlar diye geliyor.
Benim hiçbir bilgim yok. Anlamadım belki uzayda ısıtıyodur suyu. Altı üstü su ısıtıyo.Goldie olayı ne? Neden bu fiyatlarda?
Öyle deme gooldiede su daha sağlıklı ısınıyo.Tadı bile farklı : )Benim hiçbir bilgim yok. Anlamadım belki uzayda ısıtıyodur suyu. Altı üstü su ısıtıyo.
Cvs bizim köyde vardı 2 ay dayanmadı356 lirayada metal kettle var. 2000 liraya bedava diyip sonra goldie yoksa açız diyenler Öyle deme Goldie borumu
Alıntıyı görüntüle
Bende o ayar bişey var 15 senedir temizleyip kullanıyorum. Altı üstü bir kablo birde rezistans. Bilgisayar gibi kompleks bir makine değil.Cvs bizim köyde vardı 2 ay dayanmadı
İyi olan Kettlelarda sıcak tutma özelliği, sıcaklık seviyesi ayarı vs. oluyor. Dayanıklı oluyor ve görünüş olarak güzel oluyorlar. 3-5 kullanımda patlayan kettlelar gördük. Arkadaşları niye bu kadar takıldıysaGoldie olayı ne? Neden bu fiyatlarda?