Bunu uyguladım. Bu oldu.
Ben cahiliğimden biber salçası ve somun kullandım. Siz pide ve domates salçası kullanın.
BİM etine gelecek olursak kötü değil gerçekten. Gideri var. Yani misal açsınız ve hemen doyurmak istiyorsunuz gömün.
E bi usta dönerci değilim.Salçalı ekmek üstü et
Eline sağlık güzel olmuşE bi usta dönerci değilim.
Salça domates olaydı daha güzel olurdu. Valla ben arada yaparım. BİM ETİ diyip geçmemek lazım. Bazı anlarınızı kurtarır.Eline sağlık güzel olmuş
Bence iskender güzel değil tavuk döner daha güzel
o etin içinde horoz ayağı ibik vb var
Bunu uyguladım. Bu oldu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben cahiliğimden biber salçası ve somun kullandım. Siz pide ve domates salçası kullanın.
BİM etine gelecek olursak kötü değil gerçekten. Gideri var. Yani misal açsınız ve hemen doyurmak istiyorsunuz gömün.
Ne nasıl? Kaynak var mı efem?o etin içinde horoz ayağı ibik vb var