Fallout 4 GOTY alınır mı?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
Hazır fallout furyası varken dizisini izledim beni de içine çekti ve oyunlarını oynamak istiyorum ama fallout 4 dışındakiler baya eski olduğu için 4 oynamak istiyorum sizce alınır mı? xbox store da 228tl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepass'de normal fallout 4 varmış arkadaşlar GOTY gerek yok bence değmez 228tl'ye. Konuyu kapatamıyorum ama sorumu hallettim.

alınır tabii ki çok güzel oyun birkaç gün önce steamde 3 dolar mı neyde keşke o zaman alsaydın, ama epicteki fiyata da alınır

alınır tabii ki çok güzel oyun birkaç gün önce steamde 3 dolar mı neyde keşke o zaman alsaydın, ama epicteki fiyata da alınır
steam fiyatını kaçırmışım. Epicten değil de xbox store'dan almayı düşünüyorum. Önce gamepass içinde olduğu için normal fallout 4 indiririm oynanışını seversem GOTY alırım belki.

steam fiyatını kaçırmışım. Epicten değil de xbox store'dan almayı düşünüyorum. Önce gamepass içinde olduğu için normal fallout 4 indiririm oynanışını seversem GOTY alırım belki.
Goty zaten tüm dlclerin olduğu hali . Xbox vermiyor mu dlcleri ?

bedava xbox bulursan bütün seriyi oynarsın. 1 2 ay gamepass al yeterli olur

Fallout oyunlarının dlcleri iyi oluyor genelde. Mümkünse dlcli oyna.

Geçen hafta XBOX'ta 75tl'ydi şu oyun oradan alacaktım, buradan bi' arkadaş EPIC'e gelecek vs. deyince, hadi dedim oradan alayım ki orayı daha aktif kullanıyorum.
EPIC fiyatı = 419,40 (%40 indirim)
O yüzden diyorum ki nereden ne aldın kar, kimseyi dinlemeyeceksin. :cautious:

Geçen hafta XBOX'ta 75tl'ydi şu oyun oradan alacaktım, buradan bi' arkadaş EPIC'e gelecek vs. deyince, hadi dedim oradan alayım ki orayı daha aktif kullanıyorum.
EPIC fiyatı = 419,40 (%40 indirim)
O yüzden diyorum ki nereden ne aldın kar, kimseyi dinlemeyeceksin. :cautious:
Üzüldüm bu duruma.Next gen update gelmişken alınmalı.Bir iki yenilik getirdiler oyuna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,673
Üyeler
186,363
Son üye
YusufKrt
Geri