Fanlar anakarta bağlı değil mi? Eğer molex ise son hızda çalışması normal. Anakarta bağlıysa biosa girip ordan fan hızını kontrol edebilirsin. Bi ayar yaparsın şu sıcaklıkta şu kadar dönsün gibisinden.Yeni kasa aldım fan ayarını yapamıyorum fanlar son hızda çalışyor anakartım msı işlemci amd rayzen i5 ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Afterburner indir kolay ayari zatenYeni kasa aldım fan ayarını yapamıyorum fanlar son hızda çalışyor anakartım msı işlemci amd rayzen i5 ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Onu indirdim sadece fan aAfterburner indir kolay ayari zaten
nerden görürüz bağlı olup olmadığınıFanlar anakarta bağlı değil mi? Eğer molex ise son hızda çalışması normal. Anakarta bağlıysa biosa girip ordan fan hızını kontrol edebilirsin. Bi ayar yaparsın şu sıcaklıkta şu kadar dönsün gibisinden.
Otomatik oluyormu orda mesela oyuna girdiğimiz zaman fanı ona göre açsın gibisindenAfterburner indir kolay ayari zaten
Hocam buradan ayarlasam da fanlarda hiç oynama yokMsi Center uygulamasını indirin oradan ayarlama yapabilirsiniz.
Evet auto yazarOnu indirdim sadece fan a
nerden görürüz bağlı olup olmadığını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Otomatik oluyormu orda mesela oyuna girdiğimiz zaman fanı ona göre açsın gibisinden
Hocam buradan ayarlasam da fanlarda hiç oynama yok
Afterburner ile kasa fanları ayarlanmaz hocam. Sadece ekran kartı fanlarına müdahale edebilirsin. Kasa modeli ve anakart modeli belirtirseniz yardımcı olmak daha kolay olur.Evet auto yazar
Fanların ucu örnek için bıraktığım linkteki gibiyse hız kontrolü yok. Ancak eğer ucu fotoğraftaki gibiyse ve bağlantısı anakart üzerindeyse hız kontrolü yapılabilir. Nereden göreceğinde çok bariz, fanın kablosunu takip et bak nereye bağlıOnu indirdim sadece fan a
nerden görürüz bağlı olup olmadığını
Otomatik oluyormu orda mesela oyuna girdiğimiz zaman fanı ona göre açsın gibisinden
Hocam buradan ayarlasam da fanlarda hiç oynama yok
Kasa fani da ayarlaniyor dostum. Benim kasanin fanlarini ucurmustum bi kere.Afterburner ile kasa fanları ayarlanmaz hocam. Sadece ekran kartı fanlarına müdahale edebilirsin. Kasa modeli ve anakart modeli belirtirseniz yardımcı olmak daha kolay olur.