batuhancann
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 84
- İsim
- Batuhan
- Bütçe
- 7500
Selam arkadaşlar, yavaş yavaş beyaz sisteme geçiyorum. Kasayı aldım, kasa fanlarını aldım ve sıvı soğutmayı almak üzereyim.
Lakin kasa fanlarının (thermalright tl-c12cw-s) kontrolcüsü yok. Kontrolcü almak yerine anakarttan besleyebilir miyim? Bendeki kontrolcü direkt rgb ve pinler uyuşmuyor.
Sistemimde 3070 ti , 3080 , 4060 civarı ekran kartı kullanacağım. DDR5 sistem hala olabilir.
Anakart eğer argb desteklerse hangisini almalıyım? AMD işlemci kullanacağım.
Veya sizin öneriniz var mı?
Lakin kasa fanlarının (thermalright tl-c12cw-s) kontrolcüsü yok. Kontrolcü almak yerine anakarttan besleyebilir miyim? Bendeki kontrolcü direkt rgb ve pinler uyuşmuyor.
Sistemimde 3070 ti , 3080 , 4060 civarı ekran kartı kullanacağım. DDR5 sistem hala olabilir.
Anakart eğer argb desteklerse hangisini almalıyım? AMD işlemci kullanacağım.
Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.454,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Veya sizin öneriniz var mı?