panizher
80+ Silver
Mx4 milli macun al macunla1 yılı geçti macun falan kalmamıştı nerdeyse zaten yarı yarıya gibiydi
Mx4 milli macun al macunla1 yılı geçti macun falan kalmamıştı nerdeyse zaten yarı yarıya gibiydi
Hocam fanı şuan sökebilmek için pek imkanım yok ama fotoları duruyordu bende bazı yerlerin . Mesela fanın üstünde ki macun ile işlemcinin üstündeki macun ile aynı miktardaydı nerdeyse .fanı söküp fotosunu atarsanız yardımcı olabiliriz bende 10105f var stok sogutucu ile boşta 30dereceyi geçmiyor auto fan modunda
Fan stok fanmi stok fanida degiştir bence iyi değilHocam fanı şuan sökebilmek için pek imkanım yok ama fotoları duruyordu bende bazı yerlerin . Mesela fanın üstünde ki macun ile işlemcinin üstündeki macun ile aynı miktardaydı nerdeyse .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sağolun bu arada m200 soğutucuyu sizce almalı mıyım ? Stok fana göre performansı iyi midir . Bu arada macunla yorumlarına kahkaha attım birden görünceMx4 milli macun al macunla
Stok fan temizlemeden önce böyle değildi ama bunu da not olarak geçeyimFan stok fanmi stok fanida degiştir bence iyi değil
Sağolun bu arada m200 soğutucuyu sizce almalı mıyım ? Stok fana göre performansı iyi midir . Bu arada macunla yorumlarına kahkaha attım birden görünce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fan temizlemeden önce böyle değildi ama bunu da not olarak geçeyim
Stok fan ile denk ise almayacağım hocam yorum lazım bana şuanO fiyata guzel alinir
Stok fanla ayni değildir kesinStok fan ile denk ise almayacağım hocam yorum lazım bana şuan. RGB soğutmayacak bu pcyi
![]()