Fan PİN bağlantıları

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,590
Dostlar kafama bir soru takıldı danışmak istedim.
Ben Rampage Raider kasa kullanıyorum. Bu kasadaki fanların molex ve pin bağlantıları var. Ancak ben sadece molexleri birbirine bağlayarak kullanıyorum ve bu yüzden fanlar son hızda çalışıyor. Ben bir çoklayıcı alsam fanlardaki pinleri MSI B450M PRO M2 V2 anakartıma taksam bir sorun olur mu?
Bu anakartı @LordHasan 'da kullanıyor ve SYS_FAN girişlerinin sadece kırmızı yandığını söyledi fanlar RGB değil yine kırmızı mı yanacak?
@crazyreign

Ben Rampage Raider kasa kullanıyorum. Bu kasadaki fanların molex ve pin bağlantıları var. Ancak ben sadece molexleri birbirine bağlayarak kullanıyorum ve bu yüzden fanlar son hızda çalışıyor. Ben bir çoklayıcı alsam fanlardaki pinleri MSI B450M PRO M2 V2 anakartıma taksam bir sorun olur mu?
Bu anakartı @LordHasan 'da kullanıyor ve SYS_FAN girişlerinin sadece kırmızı yandığını söyledi fanlar RGB değil yine kırmızı mı yanacak?
@crazyreign
Yine karışmış o.O2 o.O2
SYS_FAN rgb vermez normalde :D
Bazı fanlar kendi ışığını veriyor. Mesela bende af140 vardı o direkt sys_fan'dan rgb'sini de çalıştırıyordu.
Sana benim yaptığımı anlatayım
RGB fan alacaksan bir adet rgb çoklayıcıya ihtiyacın var (bende kasada çıktı) bir de fan çoklayıcıya
Ama o attığın işlemci fanında rgb çoklayıcıya gerek yok
Bu fan çoklayıcıya fanların güç kablosunu takacaksın.
Rgb çoklayıcıya da rgb kablosunu

çoklayıyıcı alsan sorun olmaz zaten çift fanlı kule soğutucular da aynı yöntem ile bağlanıyor cpu fan kısmına

Yine karışmış o.O2 o.O2
SYS_FAN rgb vermez normalde :D
Bazı fanlar kendi ışığını veriyor. Mesela bende af140 vardı o direkt sys_fan'dan rgb'sini de çalıştırıyordu.
Sana benim yaptığımı anlatayım
RGB fan alacaksan bir adet rgb çoklayıcıya ihtiyacın var (bende kasada çıktı) bir de fan çoklayıcıya
Ama o attığın işlemci fanında rgb çoklayıcıya gerek yok
Bu fan çoklayıcıya fanların güç kablosunu takacaksın.
Rgb çoklayıcıya da rgb kablosunu
Yani ben iki bağlantı kablosunu da kullanacak mıyım?

Yav çok karışık anlayamıyorum şu fan bağlantı işlerini

Geri