Neler Yeni

Yardım Fan Ses Yapıyor Sorun ne anlamadım?

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Kasanın bir tane fanı zorlanarak dönüyor ses çıkartıyor ama bunu 2-3 günde bir yapıyor yaptığı gün kasayı sesten açamıyorum fanı kulak çubuğu pamuğuyla tozunu kirini aldım elektrik süpürgesiyle fanı döndürmeden tozunu aldım ama hiç bir şey değişmedi kasa eski değil 1-2 aylık kasada 6 fan var sadece birinde sorun var o da kasayı titreticek düzeyde

Emre Baş

80+ Gold
Oturmamış olabilir yada fan arızalı

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Kasanın bir tane fanı zorlanarak dönüyor ses çıkartıyor ama bunu 2-3 günde bir yapıyor yaptığı gün kasayı sesten açamıyorum fanı kulak çubuğu pamuğuyla tozunu kirini aldım elektrik süpürgesiyle fanı döndürmeden tozunu aldım ama hiç bir şey değişmedi kasa eski değil 1-2 aylık kasada 6 fan var sadece birinde sorun var o da kasayı titreticek düzeyde
fanı yağlayın makine yağıyla stickeri çıkartıp

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanın çercevesini sökemiyorum vidalarını çıkarsamda fan kasanın icinde kalıcak yağlayamam bence yağlamayada gerek yok eski değil çünkü

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
Fanın güzelce monte olup olmadığına bakmalısınız eğer garantisi varsa çok kurcalamadan garantiye gönderebilirsiniz yoksa da çıkarıp içini gress yağıyla yağlamalısınız

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Seni üzmek istemem ama zamanında benim işlemci fanım aynı durumdaydı ses çıkarması yavaş dönmesi yağladım olmadı ne yaptıysam olmadı son çarem yeni bir fan almak oldu. ama arkadaşların önerilerini bir değerlendir son çaren yeni fan almak olsun. ;)

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
fanın çercevesini sökemiyorum vidalarını çıkarsamda fan kasanın icinde kalıcak yağlayamam bence yağlamayada gerek yok eski değil çünkü
Fanın sökülmeme sebebi nedir peki. Çok rahatsız ediyorsa ve yeniyse garantiye yollamanızı tavsiy ederim

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seni üzmek istemem ama zamanında benim işlemci fanım aynı durumdaydı ses çıkarması yavaş dönmesi yağladım olmadı ne yaptıysam olmadı son çarem yeni bir fan almak oldu. ama arkadaşların önerilerini bir değerlendir son çaren yeni fan almak olsun. ;)
Fanın sökülmeme sebebi nedir peki. Çok rahatsız ediyorsa ve yeniyse garantiye yollamanızı tavsiy ederim

İşlemci fanında değil sıkıntı kasanın ön fanında. kasanın iç çercevesini çıkartmam gerekiyor fanı sökmem için onuda çıkartamadım denedim

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
Kasayı garantiye yollayabilirsiniz efendim. Hem sizin yaptığınız bir şeyden dolayı garanti de bozulmamış olur

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Kasayı garantiye yollayabilirsiniz efendim. Hem sizin yaptığınız bir şeyden dolayı garanti de bozulmamış olur
Corona yüzünden garantiye göndermek istemiyorum çözüm yolu varsa denemediğim denerim öneri varsa.

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
İşlemci fanında değil sıkıntı kasanın ön fanında. kasanın iç çercevesini çıkartmam gerekiyor fanı sökmem için onuda çıkartamadım denedim

işlemci fanı olmadıgını biliyorum başıma geleni ve ne yaptıgımı söyledim dostum. kasanın modelini google da bi search et. belki bu konuda bir video bulabilirsin nasıl söküleceğine dair.

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
internette bakmadığım yer kalmadıda ek bilgi veriyim kasayı kapatirken fanlar kapandıktan sonra 1-2 tur daha dönüyorda duruyor ses çıkartan fan direk duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,548
Üyeler
170,565
Son üye
Ronin4207
Top Bottom