Neler Yeni

Yardım Fan Ses Yapıyor Sorun ne anlamadım?

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Kasa modeli frisby coax

KUZGUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzgun Yıldız
Kasanın bir tane fanı zorlanarak dönüyor ses çıkartıyor ama bunu 2-3 günde bir yapıyor yaptığı gün kasayı sesten açamıyorum fanı kulak çubuğu pamuğuyla tozunu kirini aldım elektrik süpürgesiyle fanı döndürmeden tozunu aldım ama hiç bir şey değişmedi kasa eski değil 1-2 aylık kasada 6 fan var sadece birinde sorun var o da kasayı titreticek düzeyde
Öncelikle fanin max rpm de dönüyor olabilir biostan ayarlayabilirsin maxda dönmüyor ise fanın arkasindaki etiketi sök plastiği kaldir ordaki yuvarlak halkayi cimbiz ile cikart sonra fan cikiyor gövdeden al eline süngeri bir güzel suda yıka kurut güzelce yağla tak yerine ?

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Öncelikle fanin max rpm de dönüyor olabilir biostan ayarlayabilirsin maxda dönmüyor ise fanın arkasindaki etiketi sök plastiği kaldir ordaki yuvarlak halkayi cimbiz ile cikart sonra fan cikiyor gövdeden al eline süngeri bir güzel suda yıka kurut güzelce yağla tak yerine ?
Biostan ayarlayabilceğimi biliyorum ama bu işlemci fanı değil kasa fanı kasa fanıda psuya bağlı son hız dönmüuyor bide diyer fanlarla gözle görülür fark var dönme hızında

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Up.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,084
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Fanlar ayrı girişlere mi bağlı yoksa hepsi tek bir girişe mi?

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
ben montelemedim bilmiyorum

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
fan az dönüyor ve zorlanıyor bişey sanki zorla durduruyormuş gibi

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
önceden 2-3 defa daha olmuştu fanı elimle sağ sola cevirince duzelmişti simdi olmuyor saatlerdir yapmadigim kalmadi bi öneri vari

Top Bottom