Öncelikle fanin max rpm de dönüyor olabilir biostan ayarlayabilirsin maxda dönmüyor ise fanın arkasindaki etiketi sök plastiği kaldir ordaki yuvarlak halkayi cimbiz ile cikart sonra fan cikiyor gövdeden al eline süngeri bir güzel suda yıka kurut güzelce yağla tak yerine ?Kasanın bir tane fanı zorlanarak dönüyor ses çıkartıyor ama bunu 2-3 günde bir yapıyor yaptığı gün kasayı sesten açamıyorum fanı kulak çubuğu pamuğuyla tozunu kirini aldım elektrik süpürgesiyle fanı döndürmeden tozunu aldım ama hiç bir şey değişmedi kasa eski değil 1-2 aylık kasada 6 fan var sadece birinde sorun var o da kasayı titreticek düzeyde
Biostan ayarlayabilceğimi biliyorum ama bu işlemci fanı değil kasa fanı kasa fanıda psuya bağlı son hız dönmüuyor bide diyer fanlarla gözle görülür fark var dönme hızındaÖncelikle fanin max rpm de dönüyor olabilir biostan ayarlayabilirsin maxda dönmüyor ise fanın arkasindaki etiketi sök plastiği kaldir ordaki yuvarlak halkayi cimbiz ile cikart sonra fan cikiyor gövdeden al eline süngeri bir güzel suda yıka kurut güzelce yağla tak yerine ?