Yardım Fan Tehlikesi - Önemli

Reaksiyon skoru
272
Arkadaşlar selam,

Öncelikle, fanlar bozuk değil.
Power tuşunun yanında RGB'leri ve fanları durduran bir tuş var. Gece download yaparken ses yapmaması için bu tuşa 3 saniye basarak ışıkları ve fanları durduruyorum. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda fanları yine bu tuşa basarak kendim açmam gerekiyor nedense. Eski haline dönmüyor. Ve bunu fark etmeden bir oyuna falan girseydim işlemcim ya da ekran kartım yanacaktı muhtemelen. Bunu nasıl çözerim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok seri konu açıldığı için yeni konular arasında kayboluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

?

@Toxpox

Son düzenleme:
CPU fanlarını istesen de durduramazsın ve ekran kartının fanlarını da dışarıdan kontrol edemezsin.
Yani yük altına girdiğinde fanlar dönmeye başlar ve yanmazdı.

Kontrolcünü kontrol et, Reset tuşuna atadığın pinler tam oturmamış olabilir gibi geldi bana.

CPU fanlarını istesen de durduramazsın ve ekran kartının fanlarını da dışarıdan kontrol edemezsin.
Yani yük altına girdiğinde fanlar dönmeye başlar ve yanmazdı.

Kontrolcünü kontrol et, Reset tuşuna atadığın pinler tam oturmamış olabilir gibi geldi bana.
Hocam herhangi bir şey atamadım. Tuşa basıp ışıkları ve fanları durdurmaktan başka bir şey yapmadım. Şu an sadece eskisi gibi bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar kendiliğinden çalışmaya başlasın istiyorum.

Hocam herhangi bir şey atamadım. Tuşa basıp ışıkları ve fanları durdurmaktan başka bir şey yapmadım. Şu an sadece eskisi gibi bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar kendiliğinden çalışmaya başlasın istiyorum.
Işıklar ve fan hızını aynı kontrolcü'den ayarlayamayağınızı düşünüyorum, RGB kapalı olduğu için fanlar size durmuş gibi geliyordur kasanın kapağını açıp kontrol ediniz.

Işıklar ve fan hızını aynı kontrolcü'den ayarlayamayağınızı düşünüyorum, RGB kapalı olduğu için fanlar size durmuş gibi geliyordur kasanın kapağını açıp kontrol ediniz.
Hocam gözümle görüyorum. Tuşa 3 saniye basınca hem ışıklar sönüyor hem de pervaneler duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,599
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri