Neler Yeni

Yardım Fan Tehlikesi - Önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Arkadaşlar selam,

Öncelikle, fanlar bozuk değil.
Power tuşunun yanında RGB'leri ve fanları durduran bir tuş var. Gece download yaparken ses yapmaması için bu tuşa 3 saniye basarak ışıkları ve fanları durduruyorum. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda fanları yine bu tuşa basarak kendim açmam gerekiyor nedense. Eski haline dönmüyor. Ve bunu fark etmeden bir oyuna falan girseydim işlemcim ya da ekran kartım yanacaktı muhtemelen. Bunu nasıl çözerim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok seri konu açıldığı için yeni konular arasında kayboluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

?

@Toxpox

Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
CPU fanlarını istesen de durduramazsın ve ekran kartının fanlarını da dışarıdan kontrol edemezsin.
Yani yük altına girdiğinde fanlar dönmeye başlar ve yanmazdı.

Kontrolcünü kontrol et, Reset tuşuna atadığın pinler tam oturmamış olabilir gibi geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CPU fanlarını istesen de durduramazsın ve ekran kartının fanlarını da dışarıdan kontrol edemezsin.
Yani yük altına girdiğinde fanlar dönmeye başlar ve yanmazdı.

Kontrolcünü kontrol et, Reset tuşuna atadığın pinler tam oturmamış olabilir gibi geldi bana.
Hocam herhangi bir şey atamadım. Tuşa basıp ışıkları ve fanları durdurmaktan başka bir şey yapmadım. Şu an sadece eskisi gibi bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar kendiliğinden çalışmaya başlasın istiyorum.

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Hocam herhangi bir şey atamadım. Tuşa basıp ışıkları ve fanları durdurmaktan başka bir şey yapmadım. Şu an sadece eskisi gibi bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar kendiliğinden çalışmaya başlasın istiyorum.
Işıklar ve fan hızını aynı kontrolcü'den ayarlayamayağınızı düşünüyorum, RGB kapalı olduğu için fanlar size durmuş gibi geliyordur kasanın kapağını açıp kontrol ediniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işıklar ve fan hızını aynı kontrolcü'den ayarlayamayağınızı düşünüyorum, RGB kapalı olduğu için fanlar size durmuş gibi geliyordur kasanın kapağını açıp kontrol ediniz.
Hocam gözümle görüyorum. Tuşa 3 saniye basınca hem ışıklar sönüyor hem de pervaneler duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,160
Son üye
sukaruırryjhg
Top Bottom