Fan tercihi

Arda_332

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar benim işlemci eski bir işlemci adı ıntel pentium CPU G840 buna i71c cooler master ın fanı uyumlu mu ? lütfen bilenler yazsın boşa para harcamak istemiyorum

kardeşim bu fan benim işlemcim ile uyumluysa söyliyim fiyat 140 tl lik bir fan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu fan ile işlemcim uyumsuz olursa çöp olur çünkü

kardeşim bu fan benim işlemcim ile uyumluysa söyliyim fiyat 140 TL lik bir fan
Uyar ama birazcık daha para koyabiliyorsan T6 Ultra gibi çok güçlü bir soğutucu alabilirsin, ileride işlemci değiştirdiğinde de kullanırsın, öneriyoruz bu forumda. Senin işlemcin için biraz abartı bir soğutucu :D.

Uyar ama birazcık daha para koyabiliyorsan T6 Ultra gibi çok güçlü bir soğutucu alabilirsin, ileride işlemci değiştirdiğinde de kullanırsın, öneriyoruz bu forumda. Senin işlemcin için biraz abartı bir soğutucu :D.
teşekkürler kardeşim uyumluysa başka nereye sorabilirim birde o fanı almama gerek yok pc 10 yıllık sadece lol gibi oyunlar için alıyorum pc kapanıyorda

teşekkürler kardeşim uyumluysa başka nereye sorabilirim birde o fanı almama gerek yok PC 10 yıllık sadece lol gibi oyunlar için alıyorum PC kapanıyorda
Tamamdır, i71C işlemcin ile uyumlu, takıp kullanabilirsin.

Hocam dediğin t6 nın fanla uyumlu olduğuna emin misin yani bilgin var gibi duruyorsun adamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallaha teşekkürler herkse sordum bilmiyorlardı sen bildin zaten bilgili birine benziyorsun çok teşekküğrler bilgilerin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,348
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri