Uyar ama birazcık daha para koyabiliyorsan T6 Ultra gibi çok güçlü bir soğutucu alabilirsin, ileride işlemci değiştirdiğinde de kullanırsın, öneriyoruz bu forumda. Senin işlemcin için biraz abartı bir soğutucukardeşim bu fan benim işlemcim ile uyumluysa söyliyim fiyat 140 TL lik bir fan
Hahahah sen varya senDostum olur ama fiyatı nedir?
teşekkürler kardeşim uyumluysa başka nereye sorabilirim birde o fanı almama gerek yok pc 10 yıllık sadece lol gibi oyunlar için alıyorum pc kapanıyordaUyar ama birazcık daha para koyabiliyorsan T6 Ultra gibi çok güçlü bir soğutucu alabilirsin, ileride işlemci değiştirdiğinde de kullanırsın, öneriyoruz bu forumda. Senin işlemcin için biraz abartı bir soğutucu.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamamdır, i71C işlemcin ile uyumlu, takıp kullanabilirsin.teşekkürler kardeşim uyumluysa başka nereye sorabilirim birde o fanı almama gerek yok PC 10 yıllık sadece lol gibi oyunlar için alıyorum PC kapanıyorda