Fan veya ekran kartından aşırı yüksek bir şekilde ses geliyor

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
38
arkadaşlar marvel spiderman miles morales oynuyodum bi yere gitceğimiz için tam oyundan çıkacaktım çok yüksek bir ses duydum motor sesine benzer choil whine sesimi diye oyundan çıktım ekran kartını yük altından çıkarttım ama ses hala devam ediyordu ve hala pc yi açmadım ses fanlardanmı yoksa güç kaynağındanmı geliyor ekran kartından gelmediğine emin gibiyim coil whine bu kadar ses çıkarmıyor çünkü

Fandan geliyor olabilir, fan yerinde titriyordur. Wd40 gibi bir şey varsa fanların arkasına doğru sıkarsan iş görür gibi eğer düzelmez ise fanını değiştirmen gerekir.

Fandan geliyor olabilir, fan yerinde titriyordur. Wd40 gibi bir şey varsa fanların arkasına doğru sıkarsan iş görür gibi eğer düzelmez ise fanını değiştirmen gerekir.
fanın vidaları tam sıkılmamışmı yani ses birden gelmeye başladı ve sesi çok yüksekti ekran kartından geldiğini sanmıyorum ki ekran kartını yük altından çıkarınca ses devam ediyordu

O zaman kasa içerisindeki fanlardan birinde sıkıntı vardır vidalarla alakalı değil direkt fanın ortasındaki milin yerinden oynamasından ya da çok kirlenmesinden kaynaklanıyor araya sıkışan toz titreme yapabiliyor.

O zaman kasa içerisindeki fanlardan birinde sıkıntı vardır vidalarla alakalı değil direkt fanın ortasındaki milin yerinden oynamasından ya da çok kirlenmesinden kaynaklanıyor araya sıkışan toz titreme yapabiliyor.
hocam ses baya yüksekti ama kapıyı kapatıp yan odaya geçince bile ufaktan duyulabiliyordu birde sorun sizce işlemci fanındamıdır kasa fanındamı

hocam ses baya yüksekti ama kapıyı kapatıp yan odaya geçince bile ufaktan duyulabiliyordu birde sorun sizce işlemci fanındamıdır kasa fanındamı
tek tek durdur fanları elinle bak hangisi diye

tamamdır hocam teşekkürler açıp bakacağım ses yoksa hiç ellemem bi arkadaşım uyarı veriyor olabilir dedi ama
ben kaç defa durdurdum öyle yanlışlıkla kablo değip durduğuda oldu dakikalarca halen sıkıntısız korkmana gerek yok

Geri