bendeki kapak fanların yapraklarıyla birleşik gibi denemedim de direk fanlar geri doğru çeksem açılcak gibişaka bir yana fanlarınızın orta göbeği için alıcaksınız sanırım ama o orta kısma çoğu fanda ulaşamıyorsunuz çünkü kapalı oluyor yağ eklemeye izin vermiyor
şaka bir yana fanlarınızın orta göbeği için alıcaksınız sanırım ama o orta kısma çoğu fanda ulaşamıyorsunuz çünkü kapalı oluyor yağ eklemeye izin vermiyor
fanı durdurup çıkarmadan onu bilemezsiniz hocam bende de eski fanlar vardı biraz baskı yapınca hafif çıkacak gibi oluyordu ama çıkmıyordu ayrıca sakın öyle bir şey yapmayın çünkü o fanın arka kısmında etiketin altında küçük bir delik olur yağ eklemesini oradan yaparsınız fanı bobinden komple sökmezsiniz yanibendeki kapak fanların yapraklarıyla birleşik gibi denemedim de direk fanlar geri doğru çeksem açılcak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Watch WhatsApp Video 2021-05-24 at 08.34.09 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2021-05-24 at 08.34.09" on Streamable.streamable.com
burdan anlarsın büyük ihtimal
orası kasa içine bakan tarafta değil mi? videoda gözüküyofanı durdurup çıkarmadan onu bilemezsiniz hocam bende de eski fanlar vardı biraz baskı yapınca hafif çıkacak gibi oluyordu ama çıkmıyordu ayrıca sakın öyle bir şey yapmayın çünkü o fanın arka kısmında etiketin altında küçük bir delik olur yağ eklemesini oradan yaparsınız fanı bobinden komple sökmezsiniz yani
Bu arada böyle markasız yağlara güven olmaz babam tamieci 3 sene tamircide çalıştım iyi bir motoryağı yapsan en iyisi olr ama onlar genelde 16l filan satılıyor yani bu yağın evdeki yağdan farkı olmaz emin ol50ml falan yeterli olacaktır bir sürü farklı adla makine yağı var hangisini kullanmam lazım? Hepsiburada, n11'de falan olabilirse iyi olur
Bu işinizi görür.
hayır hocam orası değil video da tam tersi kısma yani kasanın dışına bakan kısımda kalıyororası kasa içine bakan tarafta değil mi? videoda gözüküyo
kaçlık yağ kullanalım ustamBu arada böyle markasız yağlara güven olmaz babam tamieci 3 sene tamircide çalıştım iyi bir motoryağı yapsan en iyisi olr ama onlar genelde 16l filan satılıyor yani bu yağın evdeki yağdan farkı olmaz emin ol