Sıkıntı yok doğru takmışsınız.Benim kasada eksoz fani iceriden elimi koyunca elima hava geliyor bunun disari dogru atmasi gerek miyor mu. Kasayi kapasam yönunu gostersem anlayan olur mu fotograftan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan yönü dogrumu anlayan varsa yazabilir mi ?
Ama kasa calisirken icerden elimi fana koyunca iceriye yani elime hava ufluyor disari atmasi gerek miyor mu havayiSıkıntı yok doğru takmışsınız.
Aslında içerideki havayı dışarı çekiyor. Elinizi dış tarafa tuttuğunuzda daha fazla hava üflediğini hissedersiniz.Ama kasa calisirken icerden elimi fana koyunca iceriye yani elime hava ufluyor disari atmasi gerek miyor mu havayi
Yok iste disariya koyuyom cok hafif geliyor iceri koyuyom baya geliyorAslında içerideki havayı dışarı çekiyor. Elinizi dış tarafa tuttuğunuzda daha fazla hava üflediğini hissedersiniz.
Soyleki elimi arkasina koyuyom dis tarafa hafif hava geliyor icerden koyuyom baya hava geliyorDışarıya veriyor havayı suanda.
Bir kağıt parçası ile nereye üflediğini saptayabilirsin. İki tarafa da kağıdı tut. Bir taraf iter bir taraf çeker.Yok iste disariya koyuyom cok hafif geliyor iceri koyuyom baya geliyor
Fanın basıncı düşüktür ve ya düşük rom de çalısıyordur ondan.Yok iste disariya koyuyom cok hafif geliyor iceri koyuyom baya geliyor
Soyleki elimi arkasina koyuyom dis tarafa hafif hava geliyor icerden koyuyom baya hava geliyor
Eksoz evet disari atiyor kagitla denedim disari dogru itiyor kagidi ondekilerde iceri itmesi gerekiyor demi kasanin icine dogruBir kağıt parçası ile nereye üflediğini saptayabilirsin. İki tarafa da kağıdı tut. Bir taraf iter bir taraf çeker.
Kasa fanlarini tam olarak calismasi icin ne yapabilirim. Sanki normalden daha yavas calisiyorlar gibi geliyor. Kumanda var sadece arka eksozu durdurup calistiriyorFanın basıncı düşüktür ve ya düşük rom de çalısıyordur ondan.
İçerden eline hava hissetmen hava akımın hissi içeri hava çekmiyor yani.
Fanlar anakartla mı bağlı kasanın kontolcüsüne mi bağlıEksoz evet disari atiyor kagitla denedim disari dogru itiyor kagidi ondekilerde iceri itmesi gerekiyor demi kasanin icine dogru
Kasa fanlarini tam olarak calismasi icin ne yapabilirim. Sanki normalden daha yavas calisiyorlar gibi geliyor. Kumanda var sadece arka eksozu durdurup calistiriyor
Onu bilmiyorum hangi kablo onun bilmiyom nasil ogrenebilirimFanlar anakartla mı bağlı kasanın kontolcüsüne mi bağlı
Sanirim hepsi buna bagliFanlar anakartla mı bağlı kasanın kontolcüsüne mi bağlı
O hissiyatı veren hemen yan taraftaki stok fandır muhtemelen. Fan yönü doğru.Ama kasa calisirken icerden elimi fana koyunca iceriye yani elime hava ufluyor disari atmasi gerek miyor mu havayi
Bunlarda ondekiler onlarda dogru sanirimO hissiyatı veren hemen yan taraftaki stok fandır muhtemelen. Fan yönü doğru.