Neler Yeni

Fan'dan gelen ses ( ses ekledim )

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Bu ses kasanın ön fanından geliyor ve iç taraftan fanın ortasına bastırınca ses kesiliyor. Bırakınca tekrar başlıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim. Kurbağa vıraklamasına benziyor

Son düzenleme:

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
Bu ses kasanın ön fanından geliyor ve iç taraftan fanın ortasına bastırınca ses kesiliyor. Bırakınca tekrar başlıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim. Kurbağa vıraklamasına benziyor

bahsi geçen ses benzeri benim kasamda da mevcut kolay bir çözüm buldum ve işe de yarıyor deneyebilirsin istersen. Kasanın kontrolcüsünden fanları durduruyorum. Pc çalışmaya başladıktan yaklaşık 10 15 dk sonra fanları açıyorum ve sessiz bir şekilde çalıştırabiliyorum sen de deneyebilirsin

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsi geçen ses benzeri benim kasamda da mevcut kolay bir çözüm buldum ve işe de yarıyor deneyebilirsin istersen. Kasanın kontrolcüsünden fanları durduruyorum. Pc çalışmaya başladıktan yaklaşık 10 15 dk sonra fanları açıyorum ve sessiz bir şekilde çalıştırabiliyorum sen de deneyebilirsin
Kontrolcü yok hocam :(

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka şey dene istersen elin ile durdur belli bi süre ya da başka bir şey ile 5 dakika sonra sal dönsün bakalım ses yapıcak mı
zararlı değil mi kral dışarıdan mudahale etmek

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ses çıkaran fana makine yağı varsa bir damla damlatabilirsin bende de benzer durum vardı aynı sese benziyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom