Emre_kymk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,256
- İsim
- Ali Emre Kaymak
- İlgilendiği Kategoriler
- bilgisayar, oyun
- emrekymk_10
Kasanın fanından gece rahatsız eden ses geliyor videosunu ekleyeceğim. ürünü gaming.gen.tr üzerinden aldım kendileri ile iletişime geçtim Cooler Master TD500 kasasının vektron elektronikten temin edildiğini ve onlarla iletişime geçmem gerektiğini söylediler kendileriyle görüştüm fanı göndermemi istediler gönderdim ardından fan geri geldi ilk bir kaç saat güzeldi ve devamında ses yine aynı devam ediyor. Tekrardan vektron elektronik ile görüştüm görüştüğüm kişi saolsun dostane davrandı ben de esnaf olduğum için üzmek istemedim çünkü her defasında 40 tl kargo parası ödemek durumunda kalıyorlar ve fan birdaha git gel yaparsa zaten yenisinden pahalı olacak. Bu sebepten onları da zor durumda bırakmamak için tavsiye istedim. Kendisi benim fanımı incelediğini ve diğerlerine kıyasla daha fazla ses geldiğinin fark edildiğini söyledi. Kendileri fanın bıçağını çıkarıp (biraz arkasından baskı uygulayınca çıkıyormuş) ortadaki milini gresle yağladıklarını ve bana bu şekilde geri gönderdiklerini benim de aynı işlemi tekrar etmemi tavsiye ettiler. Eğer arzu edersem tekrardan iletişime geçebileceğimi ve seve seve fanın değişimini sağlayacağını söyledi. Ayrıca sesin daha az duyulması için intake yani kasanın ön tarafı yerine arka egzoz tarafına takmamı tavsiye etti. Ben normalde bu fanı işlemci ısınınca hızı artacak şekilde ayarladım ve özellikle gece oyuna girdiğim zaman ses kulak tırmalıyor abartı bir ses değil ama kulaklıkla oynamadığım için ses gerçekten duyuluyor. Ben bunu çıkarıp yağlayıp devam mı edeyim ki kendileri bunu yaptıklarını söylediler görünüşe göre 1 günden fazla etki etmedi ayrıca ben kendim uğraşırken zarar verirsem garanti de yanabilir veya değişim mi talep edeyim ? Sayın abilerim sizlerden tavsiye ve fikir istiyorum onlara da zarar ettirmek istemem elbette ama ses günden güne artıyor muhtemelen yağ etkisini kaybettikçe iyice fazlalaşacak hızını sabitledim ama ses rahatsız etmeye devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi: